Cu ce se ocupa fiica lui Carmen Harra in America. Alexandra duce o viata de lux

Cu ce se ocupa fiica lui Carmen Harra in America. Alexandra duce o viata de lux
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
31 Iul 2022, 17:05
  update
Actualizat
31 Iul 2022, ora: 17:05
     
Fiica lui Carmen Harra, Alexandra, ii calca pe urme mamei sale. Tanara in varsta de 36 de ani duce o viata de lus si se implica in diverse proiecte. Astfel, ea a devenit cunoscuta in America dupa ca e scris alaturi de mama sa cartea „Comitted”. 

De asemenea, Alexandra Harra este si consilier pentru cei care au probleme în cuplu, fiind inspirată de cariera pe care încă o urmează și mama sa.

„Consilier pe probleme de relații și cuplu, Alexandra Harra calcă pe urmele mamei sale. Încă din copilărie, prin natura profesiei mamei ei, Alexandra a avut acces la poveștile a mii de oameni și a învățat, direct, tehnici de terapie și de consiliere.

Alexandra gestionează afacerea familiei și, la rândul ei, le oferă clienților îndrumare de specialitate. Alexandra își dorește să le ajute pe tinerele femei să-și descopere valoarea și drumul în viață. Este editorialist la Huffington Post, RelationshipHeadquarters.com și la alte publicații de specialitate. Este coautoarea cărții The Karma Queens Guide to Relationships, iar cea mai nouă carte pe care a scris-o împreună cu mama ei, Committed: Finding Love and Loyalty, se bucură deja de succes peste Ocean.”,a scris despre Alexandra Harra presa de peste ocean.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Astazi incepem Interferonul
  • person

    "" pa￯a￯ea￯te drept a￯nainte.....""

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
GHIRLANDA CARTON HAPPY BIRTHDAY 2M

9 RON   11 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere
Pantofi Arka Negri
Shop Ele.rochevron_right