Cu ce se ocupa Oreste dupa ce s-a retras din televiziune. Ce afacere are acum

Cu ce se ocupa Oreste dupa ce s-a retras din televiziune. Ce afacere are acum
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
30 Iul 2022, 17:15
  update
Actualizat
30 Iul 2022, ora: 17:17
     
Oreste Teodorescu a renuntat la televiziune si a preferat sa isi deschida o afacere proprie. Acum, celebrul prezentator TV se dedica in totalitate afacerii pe care a deschis-o in Vama Veche. Aici, el are o terasa insa spune ca anul acesta va fi unul dezastruos pentru investitorii de la malul Mării Negre.

Oreste Teodorescu a vorbit deschis despre plecarea sa din televiziune, mărturisind că nu crede într-o posibilă revenire.

„Liliana a avut ideea foarte bună de a realiza o conexiune cu generația fiicei noastre sau chiar și mai tânără. A trebuit să ne adaptăm, să învățăm de la cei mai tineri, chiar dacă material nu au venit încă și efectele la care ne așteptăm. Însă avem semnale pozitive din partea celor tineri și asta ne bucură!', a mai precizat Oreste pentruimpact.ro.

„De 30 de ani stagnăm cu treburile pe Litoralul românesc. Așa că în acest an a venit nota de plată. Sincer, o cam aștept personal de ceva vreme. Și nu numai eu! 2022 va fi un an dezastruos pentru cei mai mulți dintre investitorii de la malul Mării Negre. Turistul român vrea altceva și va trebui să ne regândim strategia. Altfel mă tem că ar putea fi și mai rău, iar chestia asta nu-și dorește nimeni. Am primit mai multe semnale pe această temă din partea sa și le-am cam ignorat. E un final de etapă, asta e cert!', a adăugat acesta potrivit sursei citate.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Toamna despartirilor
  • person

    ""cautati-ma pe dincolo daca nu credeti in vise..:))" eu"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere