Cum a cunoscut-o printul Harry pe Meghan Markle. Secretul bine pastrat abia acum a iesit la iveala

Cum a cunoscut-o printul Harry pe Meghan Markle. Secretul bine pastrat abia acum a iesit la iveala
  calendar_month   update 09 Dec 2022, ora: 18:18      
Printul Harry si sotia sa, Meghan Markle, au lansat documentarul cu care au infuriat familia regala. In cadrul acestuia, cei doi au facut dezvaluiri uimitoare despre viata lor, dar si despre problemele pe care le-au intampinat in sanul familii regale.

Mai mult, printul Harry a povestit pentru prima oara cum a cunoscut-o pe Meghan Markle, iar detaliile pe care le-a oferit sunt cu adevarat surprinzatoare. Mai exact, Harry a fost atras de Meghan dupa ce i-a aparut in feed-ul de pe Instagram o imagine cu celebra actrita.

Derulam prin feed-ul meu, și un prieten publicase un clip scurt. Am fost uluit! Am zis „Cine este această fată?”, a povestit Harry.

In acel clip, Meghan aparea intr-o ipostaza foarte haioasa, cu un filtru aplicat, cu urechi, bot si limba de caine dalmatian. Aceasta infatisare l-a cucerit pe Harry, care i-a spus imediat prietenului sau ca ar vrea sa o cunoasca cat mai repede pe Meghan. Amuzant e faptul că Meghan Markle nu a știut, într-o primă fază despre cine e vorba.

Despre cine e vorba? L-am întrebat pe acel prieten dacă pot să îi văd contul de socializare. La acel moment era cel mai bun barometru. Am fost impresionată de pozele cu el în medii atât de diferite și frumoase, mai ales fotografiile din Africa”, și-a amintit Meghan Markle.

Astfel, dupa ce Meghan i-a analizat profilul de Instagram, a fost impresionata de Harry si a acceptat sa faca cu el schimb de numere de telefon. De aici a fost doar un pas pana ca cei doi sa se vada si sa se indragosteasca iremediabil. ra vară, iar Meghan voia să își petreacă vacanța fără să aibă un partener. Chiar și așa, cei doi au păstrat legătura și își scriau constant.

Aveam o carieră, eram pe picioarele mele, cu un traseu bine stabilit. De nicăieri a apărut Harry. Ce spuneți de deznodământul acesta?”, a spus Meghan. De asemenea, Meghan a marturisit ca Harry a intarziat inca de la prima intalnire, lucru care nu i-a placut deloc. El s-a scuzat apoi ca a fost prins in trafic, fiind foarte stresat ca nu va ajunge la timp.

Harry și Meghan Markle s-au cuplat în 2016, s-au logodit după un an și s-au căsătorit în 2018. În 2020, au renunțat la statutul și obligațiile impuse de Casa Regală a Marii Britanii și s-au mutat în California, SUA. Perechea are doi copii, pe Archie, de 3 ani, și pe Lilibet, de 1 an.

Recomandari