Skip to article

Cum a fost la nunta Ioanei Basescu. Dezvaluiri inedite despre cununia fiicei presedintelui

Cum a fost la nunta Ioanei Basescu. Dezvaluiri inedite despre cununia fiicei presedintelui Cum a fost la nunta Ioanei Basescu. Dezvăluiri inedite despre cununia fiicei presedintelui
Ioana Basescu s-a casatorit in mare secret, duminica dimineata, la Azuga, cu avocatul Radu Pricop. La cununia civila au participat doar parintii celor doi miri si nasii lor.

Fiica presedintelui si avocatul Pricop si-au dorit o nunta ferita de ochii curiosilor si de aceea a fost o ceremonie restransa. Primarul Azuga, Constantin Samson a dezvaluit, pentru ziarulring.ro, ca cei doi miri au fost emotionati, insa nu au ezitat nicio clipa cand au spus "Da".

Tot cel care a oficiat cununia civila a dezvaluit ca Ioana a purtat o rochie rosie, simpla, iar Radu un costum. Cat despre presedinte, Traian Basescu a fost, asa cum era normal, fericit pentru fata lui cea mare.

"Au vrut sa se cunune la Azuga si am dat curs cererii. Au platit taxa de 300 de lei, totul a fost facut ca la carte.. Erau foarte fericiti si emotionati. Au zis un <> foarte hotarat si ea, si Radu. La cununie au fost parintii Ioanei, ai lui Radu si nasii, probabil niste prieteni de-ai lor. Au mai stat 10 minute la un pahar de sampanie, am ciocnit si eu cu ei. Si-au dorit o cununie intima, au avut-o, apoi au plecat la Bucuresti. Le-am urat "Casa de piatra" si multa, multa fericire. Ioana a purtat o rochie lunga rosie, simpla, dar foarte eleganta si Radu, un costum. Domnul presedinte era fericit, era emotionat, si-a pupat copiii. Si-a imbratisat fata, si-a imbratisat ginerele, i-a pupat, le-a dorit toate cele bune, a ciocnit si un pahar", a declarat primarul Constantin Samson.

Mirii si-au petrecut weekend-ul la Azuga si au fost cazati la cel mai luxos hotel din zona. Ioana si Radu Pricop sunt impreuna de un an si conform informatiilor vehiculate in presa se pregatesc sa devina parinti, acesta fiind si motivul pentru care s-au grabit sa se casatoreasca.

Alte articole despre
ioana basescu nunta

Articole recomandate

Ioana Basescu s-a casatorit in mare secret! Sora sa, Elena, nu a fost prezenta la ceremonie Ioana Basescu s-a casatorit in mare secret! Sora sa, Elena, nu a fost prezenta la ceremonie
Ioana Basescu, fiica cea mare a presedintelui Traian Basescu, s-a casatorit duminica, in mare secret, cu avocatul Radu Pricop, la Primaria din Azuga. La ceremonie au luat parte nasii cuplului si parintii celor doi. Constantin Samson, primarul din Azuga, a declarat, pentru mediafax.ro, ca dupa
Motivul casatoriei in secret: Ioana Basescu este insarcinata? Motivul casatoriei in secret: Ioana Basescu este insarcinata?
Presedintele Traian Basescu se pregateste sa devina din nou bunic! Ioana Basescu este insarcinata, transmite Romania TV.Ioana Basescu, fiica cea mare a presedintelui Traian Basescu, si Radu Petru Pricop s-au casatorit duminica, in mare secret, la Primaria din Azuga. Conform Romania TV, care citeaza