Cum a reusit Catinca Roman sa slabeasca 15 kilograme. Alimentele la care a renuntat

Cum a reusit Catinca Roman sa slabeasca 15 kilograme. Alimentele la care a renuntat
  calendar_month   update 11 Apr 2024, ora: 18:15      
Catinca Roman a dezvaluit secretul la care a apelat pentru a scapa de kilogramele in plus. Sora Oanei Roman a povestit cum a reusit sa dea jos nu mai putin de 15 kilograme. Care au fost alimentele la care a renuntat si ce dependenta avea.

„În dietele tradiționale, permanent era chestia cu mâncatul seara, ceea ce e greșit, nu trebuie să mănânci cu câteva ore înainte să te pui în pat și mie mi-a venit mănușă acest stil de viață (n.r. fastingul). Asta cu mâncatul des și puțin nu e cea mai bună soluție. Făceam o pauză de 12 ore, după care mâncam relativ normal, nu m-am privat aproape de nimic, dar eram atentă la cantități. Dieta nu este numai despre slăbit, este despre starea noastră de bine, despre cum funcționează creierul. Cred că toată lumea știe acum cum ne influențează alimentația.”, a declarat Catinca Roman în cadrul emisiunii După faptă și răsplată moderată de Cristina Siscanu.

„Eu aveam o problemă cu consumul de carbohidrați și cu dulciurile, față de ele pot să spun că aveam o dependență. Este o nevoie emoțională de a compensa niște goluri, lipsuri. Carbohidrații sunt esențiali pentru cine face mișcare, dar când mănânci cantități mari, le pui împreună cu alte alimente, iar rolul lor bun se transformă într-unul negativ.”, a mai spus ea.

Catinca a marturisit ca s-a apucat si de sport. Chiar daca la o varsta inaintata, ea spune ca incearca sa se tina de sala.

„Eu m-am apucat târziu de sport, dar îmi place, mi-e greu să mă pornesc, dar când îmi intru într-un ritm, nu e un chin să merg la sală. Eu gătesc binișor dintotdeauna, am fost pasionată. Pentru mine e un fel bun de a te relaxa. Câteodată nu ai însă energia și timpul necesar, dar și comand mâncare sau ies în oraș. Mănânc mâncare neprocesată când nu am timp, o salată, un iaurt cu ouă, un somon afumat.”, a mai spus Catinca.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Harem de...plastic
  • person

    ""femeile sunt facute sa fie iubite, nu intelese" - oscar wilde"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right