Cum a slabit Damian Draghici 70 de kilograme. Artistul a dezvaluit secretul

Cum a slabit Damian Draghici 70 de kilograme. Artistul a dezvaluit secretul
  calendar_month   update 25 Ian 2023, ora: 18:44      
Invitat recent in cadrul emisiunii La Maruta, difuzata la Pro TV, Damian Draghici a dezvaluit cum a reusit sa slabeasca 70 de kilograme, dupa ce ajunsese sa cantareasca 163 de kilograme.

Artistul a povestit ce schimbari a facut in viata sa si cum a reusit sa se transforme fizic, dar si psihic pentru a lupta cu kilogramele in plus. Damian Drăghici a marturisit ca cel mai greu i-a fost sa renunte la zahar. In cadrul dietei pe care a tinut-o, Damian Draghici a renuntat si la gluten, lactate si carbohidrati.

„Eu am avut zile la rând când puteam să trăiesc doar din zahăr, nimic altceva. Când aveam problema, când eram foarte gras, eu nu eram gras de la mâncare, eram gras de la prăjituri. 163 de kilograme am avut, și acum depinde… pe timp de iarnă am undeva la 97-99, iar vara am 89-91.

Primul moment când îți dai seama că nu mai poți și, de fapt, dacă poți să înțelegi că zahărul este ascuns, după cum bine, știm, în orice. De obicei, cea mai mare greșeală este când facem o dietă fără grăsimi. Iaurtul fără grăsimi are zahăr mai mult, totul ce e redus de grăsimi are zahăr mai mult. În spatele zahărului se ascund carbohidrații, dar cel mai evident e zahărul pur”, a dezvăluit Damian Drăghici.

„Combinația celor 3 e cea mai gravă. Zahărul, glutenul și lactatele. (…) Înainte de slăbit e mai important felul în care te simți decât slăbitul. De obicei, zahărul nu face altceva decât să îți pună o perdea pe ochi. Cade asupra capului un nor gri. (…)

În zilele în care mi-e poftă de dulce înseamnă că n-am dormit destul, că nu am mâncat grăsimile necesare, și nu am mâncat nuci sau somon, friptură, eu am fost 8 ani vegan și de acolo am început să îmi dau seama de lucrul ăsta”, a mai explicat artistul. El foarte rar mai consumă zahăr, de sărbători a gustat câteva prăjituri. Până acum, fiul lui de 3 ani și 11 luni nu a mâncat deloc zahăr, mama lui îi face prăjituri cu fructe, cu banane sau altele.

Damian Draghici a dezvaluit si cum arata pentru el un pranz sanatos.

„Nu trebuie să lipsească din dieta ta avocado, care e untul naturii, de la Dumnezeu, nucile care sunt foarte importante și apoi ține de tine dacă poți să ții dieta Keto, ar fi cea mai sănătoasă”, a mai dezvăluit el.

Recomandari