Skip to article

Cum arata Ioana Ginghina in costum de baie dupa ce s-a ingrasat

Cum arata Ioana Ginghina in costum de baie dupa ce s-a ingrasat Cum arata Ioana Ginghina in costum de baie dupa ce s-a ingrasat
Ioana Ginghina a promovat mult timp prin intermediul blogului sau alimentatia sanatoasa si o multime de diete pe care le testa chiar ea inainte sa le impartaseasca fanilor. De ceva timp insa, actrita a renuntat la aceasta preocupare, lucru care se observa si pe silueta ei.

Ioana s-a ingrasat vizibil in ultimul timp. Chiar si asa, sotia lui Alexandru Papadopol nu a ezitat sa se afiseaze in costum de baie la un eveniment la care a participat. Ioana a acceptat sa participe la o actiune caritabila si a inotat 41 de bazine olimpice in 50 de minute.

Vedeta a postat mai multe fotografii pe contul sau de socializare, insa fanii au inceput sa o critice imediat pentru kilogramele in plus.
Ioana Ginghina

Ioana Ginghina


Pe vremea in care acorda o mare importanta alimentatiei sale si felului in care arata, Ioana Ginghina cantarea cu 15 kilograme mai putin decat in prezent.

Ioana Ginghina


Alte articole despre
ioana ginghina costum de baie

Articole recomandate

Roxana Vancea si Gabriela Cristea in tinute vulgare, Ioana Ginghina in cea mai urata rochie! Vezi verdictul stilistului Ovidiu Buta! Roxana Vancea si Gabriela Cristea in tinute vulgare, Ioana Ginghina in cea mai urata rochie! Vezi verdictul stilistului Ovidiu Buta!
Stilistul Ovidiu Buta este neiertator cu vedetele, pe care le taxeaza de cate ori calca gresit, stilistic. Gabriela Cristea si Roxana Vancea au fost tinta criticilor stilistului pentru tinutele lor vulgare, in timp ce Ioana Ginghina l-a socat, aparand pe covorul rosu in cea mai urata rochie.
Drama actritei Ioana Ginghina. Ce sacrificii face pentru a ramane insarcinata Drama actritei Ioana Ginghina. Ce sacrificii face pentru a ramane insarcinata
Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol isi doresc sa devina din nou parinti si sa ii daruiasca fiicei lor Ruxandra, un fratior sau o surioara.Din pacate, un nou membru in familie se lasa asteptat, desi Ioana spune ca se straduieste de un an sa ramana din nou insarcinata. Din pacate, oricat ar