Cum arata noua iubita a lui Silviu Prigoana!

Cum arata noua iubita a lui Silviu Prigoana!
  calendar_month         person Silviu Prigoana
Silviu Prigoana iubeste din nou. Dupa divortul de Adriana Bahmuteanu, politicianul si-a gasit linistea in bratele unei blonde.

Cei doi s-au afisat pentru prima oara impreuna la nunta unor prieteni comuni. "Ne-am intalnit la un eveniment. A fost o intamplare. Am povestit si asa a inceput totul. Despre mine nu cred ca l-au interesat foarte mult lucruri. Am vorbit foarte mult despre copii. Eu am trei copii, el are patru copii si asa am inceput. Am cunoscut toti copiii lui. Sunt niste copii minunati si au un tata minunat, un tata exemplu. Tot ce face el e minunat", a marturisit Mihaela la o emisiune tv.

Surprinzator, Adriana Bahmuteanu s-a bucurat la auzul vestii ca fostul sau sot are deja o noua iubita.
72306.jpg
"Eu ii doresc sa fie fericit, ma bucur pentru el ca si-a gasit o doamna respectabila. Si m-as bucura daca si aceasta doamna si-ar dori sa ma ajute, sa imi recuperez lucrurile mele, lucrurile copiilor mei, care in acest moment se afla in domiciliul fostului meu sot. Eu momentan sunt celibatara, nu imi doresc un barbat in viata mea. Consider ca m-ar incurca. Acum prioritatea sunt copiii mei," a spus Adriana Bahmuteanu, pentru emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.
Recomandari