Cum s-a vindecat Marius Elisei de alopecie. Metoda inedita care l-a ajutat

Cum s-a vindecat Marius Elisei de alopecie. Metoda inedita care l-a ajutat
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
25 Iun 2022, 15:15
  update
Actualizat
25 Iun 2022, ora: 15:15
     
Marius Elisei, sotul Oanei Roman, s-a luptat ani la rand cu alopecia. A fost nevoit chiar sa se rada in cap la un moment dat, pentru ca nu stia la ce tratament sa apeleze pentru a scapa de aceasta problema. Dupa numeroase investigatii, Marius Elisei a reusit sa se vindece. 

'Am fost la dermatolog. Mi-au recoltat, am fost la analize, mi-au zis că e alopecie. Mi-au dat un tratament, tratamentul a costat destul de mult. Nu își făcea efectul absolut deloc, mi-am dat timp trei săptămâni', a spus Marius Elisei la Antena Stars.

A apleat chiar și la tratamente băbești, cu usturoi.

'Am început cu tratamente băbești. M-am frecat cu usturoi cred. Am început să mă frec cu usturoi. Am început după alt tratament, luam căței de usturoi, îi pisam, luam o căciulă și dormeam așa. În fiecare zi mă uitam, mă uitam și niciun semn, nicio rezolvare, ziceam…Ce fac?', a mai spus el la Antena Stars.

Boala s-a declansat la el din cauza stresului, iar in momentul in care a inceput sa se mai linisteasca, au aparut si primele rezultate. A început să râdă cu ajutorul unor videoclipuri de pe Internet și a observat că apelocia s-a diminuat, până a dispărut.'

Singura variantă care mi-a mai rămas în momentul respectiv era să nu mai acumulez stres, supărări, momemte negative. Ușor, ușor am învățat să nu-mi mai pese, întorceam spatele, râdeam. Mă uitam la fimulețe pe youtube, la comedy, râdeam ca un bou. Eu când am început să fac această 'terapie' cu râsete, cu nepăsare, nu mi-am dat seama cât a trebuit să fac ca să dispară. Cred că problema a durat 4-5 luni, dar dintr-o dată am început să nu mă mai uit în oglindă deloc', a mai zis Marius Elisei.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Doza de ras pe 28 iulie
  • person

    "zambeste,maine va fi mai rau!"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
GHIRLANDA CARTON HAPPY BIRTHDAY 2M

9 RON   11 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere