Cum se mentine Andreea Marin dupa ce a slabit 20 de kilograme: Nu mai tin dieta. Care este secretul ei

Cum se mentine Andreea Marin dupa ce a slabit 20 de kilograme: Nu mai tin dieta. Care este secretul ei
  calendar_month   update 24 Apr 2024, ora: 15:03      
Andreea Marin a reusit sa ajunga la greutatea din liceu, dupa ce a tinut o dieta personalizata. Vedeta a apelat la serviciile unui nutrionist si a reusit sa slabeasca 20 de kilograme.

Desi acum nu mai tine dieta, Andreea Marin pune in practica cateva trucuri si sfaturi pe care le-a primit de la nutritionista care a ajutat-o sa ajunga la greutatea mult visata.

„Am crezut că să fie foarte greu să pierd 20 de kilograme, îmi pusesem în minte să ajung ca în liceu. Într-un an, pas cu pas, slăbind 1 kilogram, 2 maxim. Eu nu am făcut excese, am ascultat de nutriționist. Am urmat pe etape diverse diete progresiv, astfel încât să-mi învăț corpul cu o nouă viață.

Nu mai țin nicio dietă, acum am intrat într-un ritm normal de viață, pentru că am ajuns la greutatea dorită, nu am de gând să țin diete tată viața, dar trăiesc moderat. Corpul meu s-a învățat cu asta, nu mi se mai pare ceva greu. Mănânc porții mai mici, mânânc un singur fel la masa, nu amestec de fapt și totul este bine. Fac și sport de două ori pe săptămână, pentru menținere. Deci, se poate”, a mărturisit Andreea Marin, potrivit Spynews.ro.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Sfarsit.
  • person

    "intrebarea nu e "de ce", intrebarea e "de ce nu""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right