Dana Budeanu, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: "El are copii? El stie ce aia sa cresti un copil?"

Dana Budeanu, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: "El are copii? El stie ce aia sa cresti un copil?"
  calendar_month   update 24 Mai 2023, ora: 20:46      
Dana Budeanu nu este de acord cu haosul creat in Educatie din cauza grevei profesorilor. Vedeta l-a atacat dur si pe Klaus Iohannis si i-a transmis acestuia un mesaj acid in cadrul emisiunii ”Punctul Culminant”, moderată de jurnalistul Victor Ciutacu, vedeta a lansat un atac fără precedent la adresa președintelui Klaus Iohannis.

De asemenea, Dana Budeanu a specificat ca este de acord cu maririle de salarii ale profesorilor, insa aceste majorari sa se faca pe criterii de performanta.

”Voi ați auzit vreun lider sindical care a protestat față de faptul că legile educației au trecut în halul în care au trecut. Bă, în ultimul hal! Împotriva copiilor, împotriva părinților, împotriva întregului sistem care este distrus. Pe parcursul ultimilor 15 ani au crescut salariile profesorilor, eu sunt pro să le crească, cui merită. Au crescut salariile de 3-4 ori. Am înțeles că de aia e sistemul în derivă și în ultimul hal pentru că nu cresc acum salariile. Deci de mâine dacă cresc salariile tot sistemul se repară. Vin profesorii, facem revoluție, toți copiii ies de zece. Sau ce se întâmplă? În ultimele dăți când au crescut salariile cu ce s-a îmbunătățit sistemul de învățământ din România? Cum s-a îmbunătățit pentru copii noștri acest sistem? Vă spun eu: nu s-a îmbunătățit, a fost distrus”, a spus Dana Budeanu.

Totodata, Dana Budeanu a lansat un atac dur si la adresa presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis.

”Acest proiect „România educată” este exclusiv proiectul lui Klaus Iohannis. Exclusiv! Felicitări! Aduce progresismul în sistem. Ce să aducă? Păi ce el are copii? El știe ce e aia să crești un copil, să predai copilul la școală și sistemul să ți-l educe și să vină acasă…el nu are acest barometru. Ca să înțelegeți mascarada și că nu este despre profesori și că sunteți folosiți așa cum sunt folosite toate categoriile din România, de către sindicaliști. Sindicaliștii care sunt întorși cu cheia. Tu ai auzit din gura vreunui lider sindical „Deca” sau din gura vreunui lider sindical „Iohannis”?”, a conchis Dana Budeanu.
Recomandari