Daniel Buzdugan a ajuns de urgenta la spital! Afla in ce stare se afla prezentatorul de radio!

Daniel Buzdugan a ajuns de urgenta la spital! Afla in ce stare se afla prezentatorul de radio!
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
22 Ian 2015, 09:54
  update
Actualizat
22 Ian 2015, ora: 10:04
      person Daniel Buzdugan
Daniel Buzdugan a ajuns la spital de urgenta la spital. Realizatorul de radio are mana stanga fracturata, iar acum are o orteza de sustinere.

Se pare ca fractura este una destul de grava, caci doctorii nu l-au lasat sa plece pe Buzdugan pana nu i-au facut si o tomografie.

"Daniel s-a dus de urgenta la spitalul "Moxa" din Bucuresti, iar medicii ortopezi de acolo i-au pus imediat bratul intr-o orteza, pentru ca fractura sa nu se adanceasca. In plus, i-au prescris un tratament medicamentos si repaos pentru o perioada, intrucat cu astfel de probleme nu este de joaca.

Doctorii au considerat ca este indicat sa il bage pe Daniel la computerul tomograf pentru a afla daca mana trebuie operata sau daca acea fasa de sustinere pusa in prima faza a dat rezultate pozitive. O astfel de investigatie este practic obligatorie la trei zile de la accident, pentru a se vedea stadiul rupturii si daca exista vreo posibila problema cu circulatia sangelui si cu formarea de cheaguri. Din fericire, rezultatele analizei au fost bune si Daniel poate rasufla usurat. Nu trebuie decat sa poarte orteza timp de o saptamana, pe urma va face o serie de exercitii medicale, care sa il ajute la vindecarea cat mai rapida a mainii stangi"
, au declarat prieteni ai vedetei pentru wowbiz.ro.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Din nou despre proiectele pe fonduri structurale
  • person

    "detalii la www.fondurile-structurale.com"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere