Daniela Crudu, urmarita de blesteme? Uite ce a patit in relatia cu Nila!

Daniela Crudu, urmarita de blesteme? Uite ce a patit in relatia cu Nila!
  calendar_month   update 21 Mai 2014, ora: 09:24   photo_cameraDaniela Crudu     person Daniela Crudu
Daniela Crudu are o influenta nefasta asupra iubitilor ei, lucru dovedit prin relatiile pe care le-a avut pana in prezent. Se pare ca focoasa bruneta ar fi urmarita de un blestem, avand in vedere ca ajunge mereu la aceleasi probleme in cuplu.

Atat "Mucifer", barbatul langa care a stat patru ani, cat si Mihai Costea, zis Nila, iubitul actual, au ajuns la sapa de lemn. Daniela este urmarita de ghinion, toti barbatii de care s-a indragostit au avut probleme cu banii.

Surse din preajma vedetei sustin ca atat primul ei prieten oficial, Bogdan Defta, cat si actualul iubit, Mihai Costea, au ajuns la faliment. "Daniela a avut o relatie foarte frumoasa cu "Mucifer" si toata lumea credea ca va ajunge sa se si marite cu el. Barbatul era un afacerist prosper, care avea o casa frumoasa si o trata pe asistenta ca pe o printesa. Intr-o buna zi au inceput sa vina si necazurile pe capul omului. Business-urile i s-au impotmolit si, la un moment dat, nu mai avea bani deloc. Atunci, Cruduta a vrut sa il ajute financiar, dar el a refuzat, pe motiv ca el nu va sta niciodata pe banii unei femei. Dupa o perioada, toate aceste esecuri financiare au dus si la o ruptura in cuplu si fiecare a luat-o pe un alt drum", a povestit o apropiata de-a frumoasei femei pentru WOWbiz.ro.

Dupa "Mucifer", Crudu a mai avut cateva relatii scurte cu baietii de bani gata, apoi s-a indragostit de fotbalistul Mihai Costea. "In momentul in care s-a cuplat cu "Nila", acesta avea bani sa isi puna si in cap. La acea vreme, jucatorul era pe val si era considerat cea mai buna achizitie a Stelei, precum si urmatorul produs de export al lui Gigi Becali. Din pacate, viata langa Daniela a fost frumoasa sentimental, dar l-a afectat profesional si, implicit, financiar. Acum, el este in afara lotului, bani nu mai castiga deloc, iar patronul vrea sa il dea afara de la echipa. Costea traieste pe spatele iubitei si, pana la un nou contract fotbalistic. este cale lunga", a mai spus un apropiat de-al vedetei.

Recomandari