Daniela Iliescu, adevarul despre relatia pe care o are cu familia lui Culita Sterp: Avem mentalitati diferite

Daniela Iliescu, adevarul despre relatia pe care o are cu familia lui Culita Sterp: Avem mentalitati diferite
  calendar_month        
Daniela Iliescu, partenera lui Culita Sterp, despre relatia sa cu familia artistului, dorind sa clarifice situatia dupa aparitia unor conversatii controversate si speculatii legate de presupuse tensiuni intre ea si rudele partenerului sau.

Printr-un videoclip postat pe platformele de socializare, Daniela Iliescu a explicat ca a decis sa vorbeasca pentru ca a considerat ca este momentul sa isi faca auzita vocea, subliniind ca este important sa ofere propria perspectiva, in loc sa ii pe lase altii sa vorbeasca in numele ei, cu atat mai mult ca aceasta situatie nu este corecta nici fata de ea si nici fata de ceilalti implicati

.Despre relatia cu familia partenerului sau, Daniela recunoaste ca nu este foarte stransa, insa afirma ca ii apreciaza si ii iubeste.

"Vreau sa vorbesc putin despre legatura mea cu familia lui Culita. Trebuie sa incep prin a spune ca nu am avut niciodata o relatie extrem de apropiata si perfecta, daca pot sa o exprim asa. (...) Noi avem program diferit, suntem diferiti in modurile noastre de a fi. Eu am fost crescuta intr-un anumit fel, ei au fost crescuti altfel, avem mentalitati diferite si poate din acest motiv, pur si simplu, in unele aspecte nu ne potrivim in gandire.

Asta nu inseamna ca nu ne respectam unii pe altii, ca nu ne iubim, ca nu ne vizitam si ca nu ne suportam, nu este vorba despre asta deloc, doar ca, da, nu suntem extrem de apropiati si mi se pare ca este perfect in regula. Nimeni nu spune ca trebuie sa ai o relatie perfecta si cu familia partenerului tau", a declarat Daniela Iliescu.
Recomandari