De ce a fost eliminat Jador de la Survivor: "Cel mai dezonorant mod de a parasi competitia"

De ce a fost eliminat Jador de la Survivor: "Cel mai dezonorant mod de a parasi competitia"
  calendar_month   update 01 Mar 2024, ora: 14:53      
Zvonurile s-au confirmat! Jador a fost eliminat de la Survivor Al Stars. Artistul a fost surprins in timp ce fugea din tabara de pe plajele dominicane. Daniel Pavel declarat că „e cel mai dezonorant mod de a părăsi competiția”.

„Ce nu vreau să fie aici sunt elementele de nerespectare a regulilor de aici, din Survivor. E un avanpost al civilizației umane. Nu e ușor pentru niciunul. Mai devreme, unul dintre voi a întrecut aceste limite ale conviețuirii în Survivor România All Stars. Unul dintre voi a depășit orice limită astăzi. Acest unul dintre voi e în tribul Faimoșilor și acest unul dintre voi, cu părere de rău, este Jador”, a început prezentatorul să explice.

„Acest joc e iubit tocmai pentru că are rigori, are regulamente. Sunt sigur că mulți ați vrea să vă duceți departe. Dar ne opresc regulile de viață împreună. Pentru toate astea, pentru tot ce înseamnă ieșirea din afara regulilor, eu zic așa: în acest moment, tu, concurent Jador, la Survivor All Stars, vei părăsi competiția și vei fi descalificat. Sunt 1.000 de feluri în care poți părăsi competitia, desigur că acesta este cel mai dezonorant”, a mai completat Dan Pavel, în timp ce Jador s-a ridicat, și-a luat torța și a plecat fără să privească în urmă.

Gestul lui Jador vine dupa ce acesta l-a acuzat pe Jorge ca și-ar „programa” accidentările:

„Păi, noi suntem proști? Schemele astea le-a făcut și cu noi: eu trag în jos echipa, eu azi nu joc! De ce? Pentru că este joc de imunitate și, dacă pierd Războinicii, îl votează pe Jorge, nu? A făcut strategia asta și când era în echipa noastră, ca să nu joace el și ca să câștigăm jocul de imunitate. Schema asta a făcut-o și azi, cu Războinicii”, a spus la un moment dat Jador.

Jador a declarat că a avut o cădere nervoasă și se aștepta să fie înțeles. „Sunt doar supărat, am o zi proastă. Dacă dumneavoastră ați înțelege că e clar o chestie care chiar mă deranjează, că nu plec de nebun așa”, a încercat să se explice concurentul.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Magia
  • person

    "http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right