De ce a plecat Gina Pistol de la Antena 1. Incepe o colaborare cu Pro TV?

De ce a plecat Gina Pistol de la Antena 1. Incepe o colaborare cu Pro TV?
  calendar_month   update 20 Mar 2023, ora: 17:21      
Dupa 7 ani, Gina Pistol a decis sa plece de la Antena 1. Prezentatoarea TV nu va mai prezenta Chefi la Cutite, iar anuntul a fost facut chiar de producatoarea emisiunii, Mona Segall.

Aceasta a marturisit in cadrul podcastului moderat de Mihai Morar ca discutat cu Gina despre plecarea ei de la Antena 1, iar motivul pe care iubita lui Smiley l-a invocat a fost acela ca isi doreste sa aiba cat mai mult timp pentru fiica ei, Josephine. Desi a incercat sa o faca sa se razgandeasca, Mona Segall a marturisit ca si-a dat insa seama cat de importanta este familia, mai ales ca Gina pleca de la 8 dimineata de acasa si ajungea la 2 noapte cand aveau filmari la Chefi la Cutite. Prezentatoarei i-a fost foarte greu să lucreze în astfel de condiții și a decis să renunțe la proiectele de la Antena 1 pentru a sta cu fetița ei.

„Chefi la cuțite nu este ușor de făcut. Pentru noi, că suntem la sezonul 12, sigur că pare mai ușor. Dar munca Ginei, mai ales în perioada de audiții înseamnă că stă de la 10 dimineața, ea trebuia să plece de acasă de la 8, și uneori stătea până la 2 noaptea. Ea e obișnuită să stea cu cea mică, iar cea mică e obișnuită cu ea. Ea asta a ales. Nu mi-a fost ușor. Am încercat să o facă să se răzgândească, dar nu prea încerc să fac oamenii să se răzgândească atunci când e vorba despre o asemenea hotărâre de care depinde viața, familia.

Dupa anuntul plecarii de la Antena 1, a aparut si zvonul ca Gina ar urma sa semneze un contract cu Pro TV. Iubita lui Smiley a dezmintit insa aceste speculatii.

„Mi se pare normal să fac asta, să mă axez pe familia și pe copilul meu. Acum îmi doresc să iau o pauză pentru că am avut ultimii doi ani din viață destui de grei, așa că am vrut să iau o pauză. Bineințeles că o să mă întorc în televiziune, nu știu când, acum vreau să mă bucur de momentele frumoase alături de cei dragi. Sunt doar speculații cu plecarea mea la PRO-TV. Nu este nimic adevărat. Am renunțat momentan pentru o perioadă la TV pentru că așa am simțit”, a declarat Gina Pistol pentru click.ro.

Recomandari