De ce Gabriela Cristea si Cristina Siscanu nu isi mai vorbesc. A fost un adevarat scandal intre ele

De ce Gabriela Cristea si Cristina Siscanu nu isi mai vorbesc. A fost un adevarat scandal intre ele
  calendar_month   update 03 Mar 2024, ora: 19:24      
Cristian Siscanu si Gabriela Cristea erau de nedespartit in urma cu cativa ani. Cele doua se intelegeau foarte bine si nimeni nu a inteles de ce relatia lor s-a racit in cele din urma. Se pare insa ca intre cele doua vedete a fost chiar un scandal monstru.

Cele doua nu se mai urmaresc pe retelele de socializare, iar Cristina Siscanu a fost intrebata ce s-a intamplat de fapt intre ele. Sotia lui Madalin Ionescu a marturisit ca au decis sa pasteze distanta. Se pare că internauții au ajuns csă o acuze pe Cristina Șișcanu că ar fi copiat-o pe Gabriela Cristea, ideile de conținut din social media ar fi, de fapt, preluate.

Intr-un filmulet postat de Cristina Șișcanu pe retelele de socializare, intitulat „Credeți că m-am oprit doar la o tigaie? S-au mai ‘lipit’ de mine niște lucruri utile în bucătărie”, Mădălin Ionescu a comentat:

„Vezi că iar ți le copiază și după aia vor spune că te-ai luat după nu știu cine, vezi că mâine-poimâine își ia și ea, o tanti, vorbim despre o tanti”. „Nu mă interesează eu știu cine sunt și ce fac”, a fost replica Cristina Șișcanu, iar fanii au au intuit că ar face referire la Gabriela Cristea, astfel că cineva chiar a întrebat:

„M-a distrat și faza cu își cumpără și tanti. Dar chiar mă întreb ce s-a putut întâmpla de ați ajuns în asemenea situație cu cei doi…”„Ce s-a întâmplat depășește limitele imaginației”, a răspuns Cristina Șișcanu, fără a da o explicație clară cu privire la ce s-a întâmplat, de fapt, între ei. Altcineva a acuzat-o pe Cristina Șișcanu că ea ar fi copiat-o, de fapt, pe Gabriela Cristea, iar replica a venit imediat din partea soției lui Mădălin Ionescu.

„Nu mâine-poimâine își ia și ea. Invers. Ea (Gabriela Cristea) și-a luat oale alaltăieri (ce-i drept pentru mama soacră), iar azi vedem același gen de postare acum, aici. Deci treaba este destul de clară cu imitatul”, a comentat cineva.„Nu e clară deloc. Acum două săptâmâni mi-am luat eu oala transparentă. Ați ratat videoul? Și air fryer, și aparat pentru fondue, și răzătoare… mai multe pentru bucătărie… să păstrăm adevărul”, a explicat Cristina Șișcanu.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Tic Tac
  • person

    "cand te trezesti dimineata in taraituri, bazaituri si alte triluri ale telefonului mobil..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Vesta catifea
Shop Ele.rochevron_right