De ce ia micul dejun David Popivici la 3 dimineata. Ce dieta stricta tine sportivul

De ce ia micul dejun David Popivici la 3 dimineata. Ce dieta stricta tine sportivul
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
23 Iun 2022, 23:21
       
David Popovici este cel mai apreciat sportiv roman al momentului. Tanarul in varsta de 17 ani a reusit o performanta uriasa. A devenit campion mondial la natatie. In spatele acestui succes stau ani de munca si multa vointa. 

David Popovici a dezvaluit si cateva dintre secretele sale, care l-au ajutat sa ajunga la aceasta performanta la inot. Pe langa pregatirea fizica, sportivul urmeaza si o dieta stricta. Micul dejun il serveste la 3 dimineata. 

"Mi-a fost foarte greu să mă trezesc devreme – nu înțelegeam de ce trebuia să înot la ora 5:00 dimineața. Obiceiurile mele alimentare nu au făcut situația mai ușoară. Obișnuiam să iau micul dejun cu două ore înainte de înot. Iar antrenamentul la ora 5:00 însemna să stau la masă la ora 3:00 dimineața. Nu a existat niciun moment în care părinții mei să nu-mi pregătească micul dejun, arătând o dragoste infinită pentru mine și un respect enorm pentru visele mele", a declarat David Popovici.

Astăzi, dieta sa este atent supravegheată, însă David Popovici a dezvăluit că, de multe ori, preferă un mic dejun simplu, care îi oferă energie și nutrienții necesari, un preparat pe bază de iaurt, fulgi de ovăz, chia, banane și miere.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Iar noapte
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere