De ce nu s-a pensat niciodata Andreea Esca. De la cine a primit acest sfat pretios

De ce nu s-a pensat niciodata Andreea Esca. De la cine a primit acest sfat pretios
  calendar_month   update 26 Mar 2023, ora: 15:23     web ego.ro  
Andreea Esca a marturisit ca nu s-a pensat niciodata. Celebra prezentatoarea TV a dezvaluit ca a primit acest sfat pretios inca din copilarie, de la bunica sa.


”Nu mă pensez pentru că bunica mea, când eram adolescentă, îmi spunea tot timpul să nu mă pensez pentru că o să mi se strice forma și sprâncenele sunt frumoase așa.Eu o iubeam foarte mult și țineam la sfaturile ei, astfel încât nu a fost nimeni în stare să mă convingă să mă pensez. Uite că acum au revenit la modă. În sfârșit, sunt la modă. Ce făceam dacă nu mai aveam sprâncene? Se poartă acum mari, rebele, în toate sensurile”, a spus Andreea Esca pentru ego.ro.

In ceea ce priveste silueta, Andreea Esca a dezvaluit ca este foarte atenta la alimentatie si face foarte mult sport.

„Nu fac nimic în mod special, poate faptul că mă ocup de lucruri care îmi plac, mă întâlnesc cu foarte mulți oameni care îmi plac. Nu sunt obligată să fac multe compromisuri, poate asta îți face bine la ten. (râde) La siluetă nu este niciun fel de mister, încuiați frigiderul și faceți sport. Îmi pare rău, nu am altfel de secret. Am foarte multe plăceri alimentare, dar pe care nu le pun în aplicare întotdeauna” , a declarat Andreea Esca pentru aceeasi sursa.

De asemenea, Andreea a marturisit ca in ceea ce priveste ingrijirea tenului are un ritual special, mai ales cand vine vorba despre demachiere.

„Am fost întotdeauna foarte riguroasă cu demachierea și, oricât aș fi de obosită, mă demachiez în fiecare seară și folosesc o cremă de hidratare. Am folosit o cremă de contur de ochi de la 20 de ani.Cineva mi-a spus că râd atât de mult încât cu siguranță o să fac riduri în jurul ochilor. Nu știu de ce, am ținut minte lucrul acesta și am folosit mereu o cremă de contur de ochi.Nu îmi lipsește niciodată mascara, am ruj sau gloss de obicei. Nu am mari tabieturi!', a declarat Andreea Esca în cadrul unui podcast. „Nu fac tratamente speciale pentru piele, însă de la 20 de ani folosesc o cremă contur pentru ochi, pentru că eu râd foarte mult și acolo se fac ridurile cel mai ușor. Așa este când stai mereu cu gura până la urechi', povestea Andreea Esca despre ridurile sale.

Citeste continuarea pe ego.ro
Recomandari