De ce s-a despartit Gabi Badalau de Claudia Patrascanu. Ce s-a intamplat de fapt in casnicia lor

De ce s-a despartit Gabi Badalau de Claudia Patrascanu. Ce s-a intamplat de fapt in casnicia lor
  calendar_month        
Gabi Badalau a explicat recent motivele care au dus la sfarsitul relatiei sale cu Claudia Patrascanu, mama copiilor sai. Intr-o discutie deschisa cu Nasrin Ameri intr-un podcast, afaceristul a dezvaluit ca intre ei nu a existat o poveste de iubire autentica si ca, in ciuda eforturilor depuse pentru copii, nu a putut mentine o legatura stabila cu Claudia.

„Am facut tot ce tine de mine pentru linistea si educatia lor zilnica. Dar, din pacate sau din fericire, nu stiu cum sa spun, nu am putut sa construiesc o relatie cu Claudia, mama baietilor mei”, a explicat Gabi Badalau.

„Respectul meu pentru Claudia ca om este intact, dar nu am putut sa traiesc alaturi de ea fara sa simt fericire si liniste. Nici macar pentru copii nu am putut sa raman intr-o relatie care nu ma implinea.”

Afaceristul a subliniat ca, desi au existat momente dificile si conflicte in trecut, prioritatile sale s-au schimbat in favoarea propriei sale fericiri si bunastari.

„Este important sa fii autentic si sa traiesti intr-o relatie in care te simti implinit. Chiar si pentru copii, cred ca este mai bine sa traiesti intr-un mediu unde parintii sunt fericiti si se respecta reciproc”, a adaugat el.

Declaratiile lui Gabi Badalau au adus in prim-plan dificultatile unei relatii care nu a supravietuit din lipsa de compatibilitate si armonie personala, desi initial au incercat sa ramana impreuna pentru binele copiilor lor.

Recomandari