De ce si-a inselat Jorge sotia. Artistul a dezvaluit motivul care l-a impins la infidelitate

De ce si-a inselat Jorge sotia. Artistul a dezvaluit motivul care l-a impins la infidelitate
  calendar_month        
Jorge a marturisit intr-un interviu recent de ce si-a inselat sotia in trecut. Mereu un tip sincer si asumat, artistul a marturisit care a fost de fapt motivul care l-a impins catre infidelitate.

"Da. Sunt un tip asumat. Măcar eu am recunoscut. Și am făcut-o public, după ani. Nu spun că toți bărbații sunt la fel, pentru că eu cunosc cel mai fidel bărbat ever și de la el am luat exemplul. Dacă vreo doamnă care trece prin asta citește acum, să știi, draga mea, că tu ești perfectă. Bărbatul nu înșală pentru că iubita sau soția nu se ridică la falsele „standarde ale lui.

Problema este la el. El are o nesiguranță sau caută „succesul și îl confundă cu succesul la femei, sau „să fie iubit de cât mai multe pentru că el nu se iubește pe el. Mulți m-au judecat, când am recunoscut public, însă pe mine nu mă interesează părerea celorlalți. Dacă mi-a afectat cu ceva cursul în carieră, nu-mi pasă. Eu vreau să fiu sincer cu mine și mă dezvolt. Nu sunt perfect. Încă lucrez și încă fac terapie pe diverse teme. Terapia face parte din viața mea și îi îndrum și pe copiii mei să aibă ședințe la psiholog sau life coach", a marturisit Jorge pentru viva.ro.


Recomandari