Declaratie socanta despre sinuciderea Madalinei Manole: 'Petru stia ca ea va face acest lucru!'

Declaratie socanta despre sinuciderea Madalinei Manole: 'Petru stia ca ea va face acest lucru!'
  calendar_month     photo_cameraMaria Dragomiroiu declaratoe socanta despre sinuciderea Madalinei Manole     person Madalina Manole
Sinuciderea Madalinei Manole continua sa starneasca controverse, sa ridice semne de intrebare si sa gaseasca vinovati.

Interpreta de muzica populara Maria Dragomiroiu a facut afirmatii grave cu privire la sotul Madalinei Manole, cel pe care multa lume il considera vinovat de moartea artistei: Madalina nu avea nicio sansa, Petru stia ca Madalina va face acest lucru... nu-l condamn eu, dar el stia ca Madalina se indreapta catre aceasta prapastie si nu a facut nimic, a spus, printre altele, fosta prietena a Madalinei.

In urma cu un an de zile, tot Maria Dragomiroiu mai declara, in exclusivitate pentru
ziarulring.ro


Petru e pasibil de pedeapsa pentru ca nu s-a dus cu Madalina la spital si nu le-a spus doctorilor ca e bolnava a spus la momentul respectiv cantareata.

Maria Dragomiroiu a mai declarat: Daca ar fi iubit-o pe Madalina, Petru trebuia sa ceara ajutor tuturor prietenilor, nu sa o indeparteze de toti. Aici il acuz eu, nu ca ar fi omorat-o el. Indirect insa, s-a ajuns la moartea ei. Nu stiu daca din partea lui voit sau nu, ca Dumnezeu e sus. In noaptea aceea, el trebuie sa demonstreze minut cu minut ce s-a intamplat, pentru ca e moarte suspecta, nu sa spuna lucruri care se bat cap in cap... De ce a mintit Petru?, a incheiat aceasta.
Recomandari