Delia Matache si Andreea Banica, in razboi. Motivul incredibil pentru care cele doua artiste au ajuns la cutite!

Delia Matache si Andreea Banica, in razboi. Motivul incredibil pentru care cele doua artiste au ajuns la cutite!
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
17 Oct 2014, 10:30
  update
Actualizat
17 Oct 2014, ora: 10:25
      person Andreea Banica
Imaginea este unul dintre cele mai importante lucruri pentru un artist. Astfel, pentru a avea tinute unicat pe scena si pentru a evita situatiile jenante, divele din showbizul romanesc merg la vanatoare de tinute in strainatate.

Pe acelasi principiu merge si Delia Matache. Vedeta isi cumpara foarte multe haine din Londra. Ea are deja magazinele sale preferate si nu se sfieste sa dea o mica avere pe acestea doar pentru a fi cat mai originala.

O apropiata a vedetei a marturisit recent, pentru libertatea.ro, ca la ultima sa execursie de shopping, Delia a cheltuit in jur de 5.000 de lire sterline pe haine.

Ei bine tot de aici a pornit si un scandal monstru intre Andreea Banica si Delia Matache. Se pare ca Andreea i-a admirat tinutele colegei sale de breasla in cateva randuri si a intrebat-o de unde le-a cumparat, iar Delia, amabila, i-a dezvaluit locul ei secret.

Surpriza a venit la scurt timp dupa, cand Andreea a aparut purtand o tinuta la fel cu a Deliei. Diplomata din fire, artista i-ar fi atras atentia in particular colegei sale si i-a spus ca gestul sau a fost cam deplasat si ca nu este ok cum s-a comportat.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
mirific
  • person

    "orice va fii de acum inainte...viata va fii tot simpla si mishto:)"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere