Detalii incendiare despre plecare lui Mihai Bendeac de la iUmor. Ar fi fost batut de Cheloo

Detalii incendiare despre plecare lui Mihai Bendeac de la iUmor. Ar fi fost batut de Cheloo
  calendar_month   update 30 Mar 2023, ora: 19:18      
Noi detalii uimitoare ies la iveala despre plecarea lui Mihai Bendeac de la iUmor. Se pare ca adevaratul motiv pentru care actorul a decis sa rupa contractul cu Antena 1 ar fi fostul sau coleg Cheloo.

Intre cei doi ar fi avut un scandal urias, care s-a lasat cu violenta. Cel care a facut aceasta dezvaluire a fost Mircea Zara, care a marturisit in podcastul lui Spek ca Mihai Bendeac ar fi fost batut de Cheloo, dupa ce acesta ar fi fost deranjat de orientarea sexuala a actorului.

Rapperul nu ar fi acceptat că Mihai Bendeac este bisexual, lucru confirmat și de fosta lui iubită, Roxana Vancea, iar scandalul dintre ei a degenerat. Cheloo l-ar fi luat și l-a bătaie pe colegul său de platou.

„Cheloo e singurul care are probleme legate de chestia asta (n.r homosexualitatea), nu cu mine în mod deosebit. La un moment dat am văzut că lui i se pare că îi ”patinează chiloții” lui Mihai Bendeac și l-a luat la bătaie. De altfel, așa s-a terminat povestea între Bendeac, Antena 1 și iUMOR, din cauza tembelismului lui Cheloo. L-a bătut pe Bendeac pentru că i s-a părut că e gay. O fi bisexual, că așa a zis și Roxana Vancea, dar nu are nicio treabă. Ce treabă ai tu, Cheloo cu Bendeac, când tu ești coleg de platou, să-l iei la omor?! Să nu uităm de dosarul penal al lui Cheloo pentru consum de droguri și ce a mai făcut el. Mi se pare șocant să scoți un asemenea om pe un post de televiziune național și să-l transformi într-un personaj care să fie demn de urmat”, a spus Mircea Zara în cadrul podcastului lui Speak.

Recomandari