Skip to article

Diana Bisinicu, silueta de invidiat dupa nastere. A slabit 11 kilograme in 3 saptamani!

Diana Bisinicu, silueta de invidiat dupa nastere. A slabit 11 kilograme in 3 saptamani! Diana Bisinicu a slabit 11 kg dupa nastere
Cantareata Diana Bisinicu a nascut in urma cu trei saptamani si deja tanara mamica arata spectaculos. Mai mult, Diana s-a reintors deja la munca si la afacerea sa cu bijuterii.

Faptul ca este activa si modul in care micuta Riana o solicita, au ajutat-o pe cantareata sa slabeasca 11 kilograme in mai putin de o luna.
Cu toate acestea, responsabilitatile de mama nu o coplesesc asta si pentru ca fetita este extrem de cuminte.

Diana Bisinicu


Ma simt foarte bine, iar fetita este cuminte. Doarme linistita, dar ma trezesc noaptea din trei in trei ore ca sa o alaptez. Ma ajuta si mama si soacra la cresterea ei, nu am probleme. Eu ma simt foarte bine, am slabit deja 11 kilograme si vreau sa mai dau jos inca cinci. Nu am tinut un anumit regim, pur si simplu consum energie ocupandu-ma de copil, a declarat Diana, pentru WOWbiz.ro.


Despre botez, Diana a spus ca intentioneaza sa il faca la sfarsitul lunii mai, sau in iunie. Cert este ca pana atunci Diana nu va arata nicio poza cu fetita sa, deoarce este superstitioasa.

Alte articole despre
diana bisinicu vedete sarcina

Articole recomandate

Romania: 5 vedete super sexy dupa nastere Romania: 5 vedete super sexy dupa nastere
Exista cateva vedete in Romania care tin cu tot dinadinsul sa se faca invidiate. Nu stim care este secretul lor, insa arata senzational dupa nastere - fara kilograme in plus, fara celulita si cu un chef de munca ceva de nedescris.Probabil ti s-a intamplat si tie sa auzi de la prietenele tale ca nu