Skip to article

Diana Dumitrescu si Dan Radulescu si-au spus "adio" dupa opt luni de relatie. Iata care e motivul despartirii !

Diana Dumitrescu si Dan Radulescu si-au spus "adio" dupa opt luni de relatie. Iata care e motivul despartirii ! Diana Dumitrescu şi Dan Rădulescu si-au spus "adio" dupa opt luni de relatie. Iata care e motivul despărţirii !
Diana Dumitrescu si Dan Radulescu s-au despartit dupa opt luni de relatie. Desi actrita parea fericita alaturi de barbatul care a ajutat-o sa depaseasca divortul de Ducu Ion ceva nu a mers intre ei, asa ca au decis sa puna punct povestii de dragoste.

Cei doi si-au spus "adio" in urma cu ceva timp, dar nu au dorit sa dezvaluie care a fost motivul care a dus la despartire. Se pare totusi ca Diana si Dan s-au despartit din cauza "nepotrivirii de caracter", dupa cum sustine ziarul Click!.

"Diana a intrat in relatia cu Dan Radulescu la doua luni dupa despartirea de Ducu Ion, cu care fusese 6 ani. Se pare ca motivul despartirii ar fi fost "nepotrivirea de caracter". Sunt zvonuri care spun ca Diana si Dan se stiau dinaintea divortului de Ducu Ion. Asta, cu toate ca se spunea ca Ducu ar fi fost cel care o insela cu actritele de pe platourile de filmare. Cred ca Diana regreta despartirea de Ducu Ion, mai ales ca s-a intamplat la varsta de 30 de ani cand si-ar putea dori un copil", a spus jurnalista Click! Anca Bejan.

Alte articole despre
diana dumitrescu dan radulescu

Articole recomandate

Diana Dumitrescu este in doliu: "Sunt suparata pe mine ca nu am fost sa o vizitez mai des" Diana Dumitrescu este in doliu: "Sunt suparata pe mine ca nu am fost sa o vizitez mai des"
Diana Dumitrescu este in doliu. Actrita a marturisit pe blog-ul ei ca trece printr-o perioada grea dupa ce a pierdut o persoana draga.Diana isi exprima, in cuvinte putine, regretul ca nu i-a acordat mai mult timp celei ce s-a stins si le aminteste cititorilor sai ca viata e scurta si de multe ori
Intalnire de gradul zero la Premiile Gopo: Diana Dumitrescu, fata-n fata cu fostul sot si noua lui iubita! Intalnire de gradul zero la Premiile Gopo: Diana Dumitrescu, fata-n fata cu fostul sot si noua lui iubita!
Lumea vedetelor e mica si plina de legaturi complicate. Aseara, la Gala Gopo Diana Dumitrescu a avut surpriza sa isi intalneasca fostul sot, pe Ducu Ion, care a venit insotit de noua lui iubita, actrita Ioana Blaj.Cei trei nu s-au evitat, ba chiar au stat pret de cateva minute de vorba, mai ales ca
Diana Dumitrescu nu isi revine dupa divortul de Ducu Ion: "Cum sa imi traiesc libertatea?" Diana Dumitrescu nu isi revine dupa divortul de Ducu Ion: "Cum sa imi traiesc libertatea?"
A trecut un aproape un an de la divortul Dianei Dumitrescu de Ducu Ion. Chiar daca viata a mers mai departe si deja este implicata intr-o alta relatie, frumoasa actrita recunoaste ca nu ii este deloc usor sa treaca peste acest moment din viata ei.Intr-un moment de sinceritate totala, Diana si-a