Dieta cu care Camelia Sucu se mentine slaba la 57 de ani. Are o silueta de invidiat

Dieta cu care Camelia Sucu se mentine slaba la 57 de ani. Are o silueta de invidiat
  calendar_month   update 25 Nov 2022, ora: 11:28      
Camelia Sucu, una dintre cele mai de succes femei din afaceri din Romania, atrage privirile la toate evenimentele mondene, in special pentru tinutele sale foarte elegante, dar si cu silueta de invidiat pe care o are la 57 de ani.

Camelia Sucu are un stil de viata foarte sanatos si a fost mereu atenta la felul in care arata. Face foarte multa miscare, dar are si un truc la care apeleaza pentru a se mentine slaba. La fel ca multe alte vedete, Camelia Sucu ține postul intermitent, cunoscut sub denumirea de „intermitent fasting”. Adică în opt ore își respectă programul alimentar, iar timp de 16 ore, nu consumă decât apă și ceai.

„Am ținut diete, toate nebuniile posibile în tinerețe, mai ales în adolescența mea. Am avut noroc cu un metabolism bun, îl am în continuare. Cui îi place adrenalina are noroc de o siluetă ok. În afară de adrenalină, însă, îmi place foarte mult să mă mișc, îmi place sportul, îl adaptez vârstei mele și nevoilor mele. Am grijă de mine, îmi place prevenția, să mă informez despre medicina integrativă, cum te ajută suplimentele, tot ce poți să iei pe gură sau intravenos, cum te ajută sportul în aer liber, greutățile.Eu nu mănânc seara, cam după 7 jumătate. Mai mi se întâmplă câteodată să mai ies la mese seara, dar rar. Beau ceai, nu mănânc nici dimineața și nici seara. Am două sau trei mese, dar doar în intervalul 12-20.

Acest intermitent fasting pe mine m-a ajutat foarte mult, echilbrează kilogramele, pofta de dulce, de sărat și echilibrează și sistemul hormonal. Eu sunt foarte mulțumită cum sunt ca sănătate și fizic la 57 de ani! Trebuie să fii sănătos la trup și la minte!“, a dezvăluit Camelia Șucu, pentru Click.ro.

Recomandari