Dieta cu care Carmen Tanase a slabit 10 kilograme in doua luni: Traiesc un miracol

Dieta cu care Carmen Tanase a slabit 10 kilograme in doua luni: Traiesc un miracol
  calendar_month   update 01 Oct 2023, ora: 20:42      
Celebra actrita Carmen Tanase a dezvaluit recent secretul care a ajutat-o sa scape in doar doua luni de 10 kilograme. Invitata la medicul Adina Alberts, actrita in varsta de 62 de ani a explicat la ce dieta a apelat pentru a avea greutatea mult dorita.

Carmen Tanase a marturisit ca a tinut mai multe cure de slabire de-a lungului timpului, insa majoritatea nu au avut rezultate.

"De două luni de zile am descoperit o dietă genială care nu mă mai pune la muncă, adică nu trebuie să mai stau cu casoleta, să mai îmi pun în casoletă roșioara, brânzica”, a explicat ea.

„O dietă care e făcută acum 42 de ani, că am studiat, am citit despre ea, pentru diabetici în principiu, pentru că ăia trebuie să mănânce hipocaloric și să aibă totuși și nutrienți, nu pot să trăiască cu șase frunze de salată, și oamenii ăia s-au gândit cum facem noi, să îi ajutăm pe ei să aibă și tot ce le trebuie pentru o zi de activitate, dar să fie și hipocaloric. Și au inventat această dietă, care se cheamă Nupo. Doamne, eu nu înțeleg cum Dumnezeu nu am făcut-o până acum că am făcut toate prostiile posibile, tot ce am găsit în revista As, și prin toate site-urile.

Nu a existat regim de slăbire și eu să nu-l fac. Făceam pac, slăbeam, după aia puneam la loc. Apoi prin turnee, e greu să te duci cu casolete, mâncam prin benzinării, (…) de când sunt cu astea, vai de mine. Nu îmi vine să cred. Trăiesc un miracol. De două luni”, a spus ea.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

White dress
  • person

    "si din cenua￯a￯, prin lupta￯, se ridica￯"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right