Dieta cu care chef Florin Dumitrescu a slabit 10 kilograme in doar 3 saptamani. Ce alimente a consumat

Dieta cu care chef Florin Dumitrescu a slabit 10 kilograme in doar 3 saptamani. Ce alimente a consumat
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
10 Aug 2022, 22:40
  update
Actualizat
10 Aug 2022, ora: 22:40
     
Chef Florin Dumitrescu a reusit sa revina la silueta de odinioara dupa ce a tinut un regim strict. In doar 3 saptamana a dat jos nu mai putin de 10 kilograme.

Cura de slabire pe care a urmat-o celebrul chef este una foarte restrictiva, iar pe parcursul acesteia ai voie sa consumi doar trei alimente. In primele trei zile doar varza, in urmatoarele trei doar mancare pe baza de orez, iar urmatoarele trei carne de pui la gratar. În cea de-a zecea zi trebuie să fie consumate doar legume crude sau gătite la grătar. După cele zece zile, dieta se ia de la început.

„Am terminat dieta. Și ce să fac eu prima dată după dietă? Primul lucru pe care o să-l mănânc va fi jumătate de antricot și voi bea două pahare de vin. Abia aștept. Dieta asta prima dată a dat un randament mult mai bun. Am dat 17 kilograme atunci. Acum, am dat jos 9 jumătate -aproape 10 kg. Dar tot sunt mulțumit, pentru că pot să încep să fac mișcare și zic că este bine. Încă nu-mi e poftă de mâncare, doar aș gusta. Dieta aceasta nu este doar pentru slăbit, ci și pentru reeducare”, a povestit Chef Florin Dumitrescu, într-o postare pe contul său de Instagram.

Recomandari