Dieta cu care Deea Maxer a topit kilogramele in doar doua luni. Cum a reusit sa obtina o silueta perfecta

Dieta cu care Deea Maxer a topit kilogramele in doar doua luni. Cum a reusit sa obtina o silueta perfecta
  calendar_month   update 30 Mar 2023, ora: 18:04      
Deea Maxer s-a ingrasat dupa a doua sarcina si o buna perioada nu a putut sa scape de kilogramele in plus, iar fanii au taxat-o pentru felul in care arata la acea vreme.

Vedeta a dezvaluit ca a suferit mult din cauza presiunii care se punea asupra ei, mai ales ca abia nascuse.

„Le-am explicat într-o declarație atunci, le-am dat un răspuns în care le-am spus că în momentul respectiv nu am timp de diete și de slăbit, mă ocupam intens de Maysa, pentru că avea doar 8 luni, nu dormeam nopțile, voiam doar să îmi petrec timpul cu familia, să mă relaxez la mare, să îmi fac treaba, nu doar să stau stresată de cum arăt. Plus că în momentul respectiv eu mă simțeam bine în pielea mea, singurul factor care a contat a fost faptul că Dinu îmi spunea că am rămas cu kilograme după nașterea Maysei și atunci mi-am dat seama că dacă toată lumea strigă către mine că trebuie să slăbesc, trebuie să o fac.”

S-a ambitionat si a reusit in doar doua luni sa scape rapid de kilogramele in plus, cu ajutorul sportului si al unei diete.

„Timp de 2 luni de zile am făcut în fiecare zi exerciții acasă, date de antrenor, și am reușit să slăbesc atunci, vreo 8 kilograme și să mă tonifiez, că de fapt asta era problema mea, că eram pufoasă, nu grasă. M-am tonifiat, am mai slăbit și niște kilograme și deja era mult mai ok. În continuare nu mă ascund să îmi postez pozele în mod natural. Le editez doar în filtru de lumină. Nu îmi lungesc picioarele, nu îmi ascund celulita, asta sunt, mamă a doi copii, chiar dacă sunt artistă și persoană publică. Acum hate-ării de pe Instagram nu mai au de comentat despre kilogramele mele, ci despre costumele de baie, că sunt urâte sau prea decupate, că sunt prea strâmbe sau prea colorate, gura lumii cea rea nu o poți astupa niciodată”, mai spune ea.

Deea Maxer a Încercat și postul intermitent în perioada respectivă: „Ca să mă întrețin cu dieta dată de antrenor și cu exercițiile fizice, evident că am avut și o perioadă în care nu mai țineam cont și am mai luat câteva kilograme, am oscilat tot timpul, iar în ultima perioadă încerc să mănânc doar o dată pe zi, intermitent fasting se numește varianta asta de așa zisă dietă. Să mănânci într-o perioadă a zilei, stabilită de tine, poate fi și în jurul prânzului, între ora 12 și ora 15, de exemplu, să ia o masă și o gustare eventual și în rest, să nu mai mănânci, până a doua zi, la aceeași oră, deci 24 de ore. Dacă se întâmplă să mănânc mai des de atât, încerc să mănânc dimineața ceva proteină gen iaurt sau omletă cu legume, la prânz o salată și seara nimic”, a spus ea pentru aceeași sursă.

Recomandari