Dieta cu care Romanita Iovan a reusit sa slabeasca 24 de kilograme. Alimentele la care a renuntat

Dieta cu care Romanita Iovan a reusit sa slabeasca 24 de kilograme. Alimentele la care a renuntat
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
27 Iul 2022, 23:05
  update
Actualizat
27 Iul 2022, ora: 23:06
     
Romanita Iovan este una dintre cele mai frumoase femei din Romania, iar la 57 de ani se poate lauda cu o silueta perfecta, de adolescenta. In perioada in care a fost insa insarcinata cu fiul sau Albert, creatoarea de moda s-a ingrasat 24 de kilograme. In doar 6 luni insa ea a reusit sa slabeasca enorm si sa revina rapid la formele initiale. 

”În timpul sarcinii am pus 24 kg. A fost o provocare pentru mine să scap de ele, dar am avut o ambiție de fier. Făceam câte două ore de sport zilnic, o oră cardio și o oră fitness, și așa am reușit în 6 luni. Am consumat întotdeauna cu moderație alimentele care mi-au plăcut. Secretul constă în numărul de calorii. Practic, nu consum mai mult de 1.500 de calorii pe zi. Mănânc fructe de sezon și salate, pește și foarte puțină carne”, a declarat Romanița Iovan, în timpul interviului.

”Un mic truc este carafa cu apă în care se pune un ban sau o linguriţă de argint și busuioc proaspăt şi se lasă peste noapte. A doua zi se bea, pe stomacul gol, toată apa respectivă, 750 ml. Dacă ne gândim, de altfel, în istorie, pe perioada pandemiilor, cei bogați erau mai feriți, pentru că ei serveau mâncarea și băutura în servicii din argint”, a mai spus Romanița, pentru VIVA.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Inger solitar
  • person

    "despre emy"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere