Dinu Maxer, primele declaratii despre presupusa infidelitate a Deei: "Am sperat pana in ultimul moment"

Dinu Maxer, primele declaratii despre presupusa infidelitate a Deei: "Am sperat pana in ultimul moment"
  calendar_month   update 29 Mar 2023, ora: 20:45      
Dinu si Deea Maxer au decis sa puna punct mariajului lor dupa 18 ani. Vestea a venit ca un soc pentru toata lumea, mai ales ca ei au pozat mereu intr-un cuplu fericit si solid. Se pare insa ca intre cei doi, lucrurile nu mai functionau de cateva luni, iar dupa mai multe incercari au decis sa se desparta.

Au anuntat pe retelele de socializare ca divorteaza, fara sa dea prea multe detalii despre motivele care au dus la despartire. De aici, au aparut si primele speculatii despre o posibila infidelitate.

Mai exact, el a subliniat faptul că indiferent de ce se va întâmpla în viitor, atunci când a fost luată decizia divorțului, nu a existat în niciun caz o a treia persoană, așa cum se zvonește.

”Până în momentul divorțului nimeni, nici o ea pentru mine, sau el pentru Deea, nu au intervenit, astfel încat să ne despartă, nu a existat o a treia persoană. Eu nu am o prietenă, ea nu are prieten. Suntem amândoi singuri.

Dacă eu astă seară ies în club și mă duc să mă distrez și cineva îmi aduce o frumusețe lângă mine și eu apar cu ea poimâine la un restaurant, asta nu înseamnă că femeia respectivă este cea care a despărțit cuplul Maxer”, a mărturisit Dinu Maxer, pentru o emisiune TV.

„Sincer să fiu, eu nu am simțit diferența de vârstă dintre noi, până la un moment dat, când se pare că a apărut această dorință și idee diferită de a vedea lucrurile în viitor.” a spus Dinu Maxer în momentul în care a fost întrebat dacă cei 16 ani care îi despart au contribuit la decizia luată.

„Am hotărât să facem partajul, ea și-a cumpărat un apartament. Am făcut cu copiii un joc, casa fetelor și casa băieților. (…) Legat de Andreas, de copii, vreau să se vadă partea pozitivă a lucrurilor. El învață mult mai bine, noi ne mândrim cu el. Este un elev între primii 10, când el era între ultimii 5.

„Am avut o viață frumoasă, ar fi culmea să zic ceva urât de soția mea. Eu sunt în situația de acceptare. (…) Până în momentul divorțului, nimeni, nicio ea pentru mine, niciciun el pentru ea, nu a intervenit. Deea s-a mutat de patru săptămâni. Eu am tot sperat până în ultimul moment că putem schimba ceva. Ne împăcam, iar intervenea ceva. Noi am avut aceste certuri și împăcări în ultimele 4 luni până când am spus: ‘Hai să divorțăm’. Am încercat vreo 7 luni, dar cel puțin ultimele 4 luni au fost epuizante. În acest moment fiecare dintre noi și-a găsit liniștea.” a spus Dinu Maxer.

Recomandari