Skip to article

'Dr. Quinn' a venit in Romania. Iata ce va face celebra actrita la noi in tara!

'Dr. Quinn' a venit in Romania. Iata ce va face celebra actrita la noi in tara! 'Dr. Quinn' a sosit in Romania.
Actrita Jane Seymour, cea care a devenit celebra dupa rolul 'Dr. Quinn' din serialul cu acelasi nume, a venit astazi in Romania.

Actrita a venit in tara noastra pentru a turna mai multe scene pentru comedia romantica 'Love By Design', ce va fi lansata anul viitor.

Jane Seymour va interpreta rolul unui redactor-sef al unei reviste de moda din Manhattan, Vivien Thompson, insa un rol din film ii va apartine si unei romance.

Tanara dornica de afirmare in lumea revistelor de moda este din Romania, iar rolul sau este jucat de Giulia Nahmany.

Filmul, pentru care acum se filmeaza si in tara noastra va fi o poveste simpatica ce are toate ingredientele necesare unei comedii romantice: intrigi, povesti de dragoste si despartiri, succes si evident, un final neasteptat.
Dr. Quinn a venit in Romania

Scenariu filmului este semnat de Michael si Janeen Damian, cei care au semnat si peliculele "Flicka" si "Marley and Me: The Puppy Years" pentru 20th Century Fox. Imaginea va fi realizata de Viorel Sergovici si Lulu de Hillerin iar scenografia este semnata de Mihai Dorobantu si Andreea de Hillerin. Filmul este o productie marca Solar Indie Junction, companie de productie de film, parte a Solar Entertainment Group, infiintata in 2011 in Los Angeles de Bobby Paunescu si ii are ca producatori pe Daniela Nahmany, Viorel Sergovici, Stefan de Hillerin si Janeen Damian.

Alte articole despre
dr Quinn Jane Seymour

Articole recomandate

Jane Seymour divorteaza pentru a patra oara! Jane Seymour divorteaza pentru a patra oara!
Jane Seymour, actrita care a devenit faimoasa odata cu rolul lui Dr.Quinn, divorteaza pentru a patra oara!Actrita, in varsta de 62 de ani, si sotul sau James Keach se despart dupa 20 de ani de casnicie. Cei doi si-au anuntat despartirea inca din primavara acestui an, insa abia saptamana trecuta