Drama prin care a trecut Catalin Bordea. A fost abandonat de tata intr-un autobuz. Cine l-a crescut

Drama prin care a trecut Catalin Bordea. A fost abandonat de tata intr-un autobuz. Cine l-a crescut
  calendar_month   update 27 Mar 2023, ora: 16:52      
Catalin Bordea, castigatorul America Express, a avut o copilarie grea, marcata de o drama. Pe cand avea doar 2 ani, a fost abandonat de tata intr-un autobuz. Mama lui avea doar 16 ani cand a ramas insarcinata, iar tatăl său a insistat ca ea să avorteze, dar ea a decis să nu o facă.

Pana la varsta de doi ani a fost crescut de ambii parinti, insa mama lui Catalin a fost nevoita sa plece in strainatate, iar tatal sau nu a putut sa si asume responsabilitatea de a-l creste singur.

„Tatăl meu se credea artist. Cânta melodii compuse de el. S-a ratat însă din cauza lui Adrian Păunescu. A mers la un spectacol al cenaclului „Flacăra”, unde a început să cânte melodii de-ale lui. Păunescu a început să recite peste interpretarea tatălui meu, iar atunci tatăl meu l-a înjurat pe maestrul Păunescu. L-a dat afară din spectacol şi s-a dus să cânte la nunţi, cumetrii, înmormântări.A cunoscut-o pe mama, la un astfel de eveniment. Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă… Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele de tată. N-a fost aşa.

El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungea”, a povestit Cătălin Bordea, conform kfetele.ro

Recomandari