Drama prin care a trecut magicianul Robert Tudor. S-a nascut cu gura stramba si nu aude cu urechea stanga

Drama prin care a trecut magicianul Robert Tudor. S-a nascut cu gura stramba si nu aude cu urechea stanga
  calendar_month   update 09 Dec 2022, ora: 21:53      
Magicianul Robert Tudor a facut recent dezvaluiri cutremuratoare in cadrul podcastului realizat de Catalin Maruta. Acesta a povestit ca s-a nascut cu gura stramba si nu aude cu urechea stanga dupa ce mama lui a incercat de mai multe ori sa il avorteze. Considera ca este o minune ca este acum in viata.

„Mama nu m-a vrut. Nu m-a dorit mama și eu de aia am gura strâmbă. Bunica îmi povestea că voia să mă dea. Cică a fost o întâmplare că eu am ieșit. Că sunt în viață acum, că stau de vorbă de cu tine… e un miracol că sunt eu aici. A încercat prin diferite metode. Bine, așa se făcea atunci și eu n-am cum s-o condamn pe mama.

Prima dată cu lingura, să bage lingura ca să avorteze. A sărit și cu sacul de ciment în brațe de la etajul 1. Trebuia să plece cu tata cu mașina și apoi a început să plouă afară și nu mai pornea mașina. Voia să meargă să mă avorteze la o femeie care făcea chestii din astea. Așa se făcea atunci în 84”, a povestit magicianul.

„Cică auzeam un pic când eram mic, dar apoi s-a agravat. Am purtat și aparat o perioadă și îmi era mai bine. Am fost la medici și am ăia dezactivați. Cică sunt niște perișori în ureche și eu nu-i mai am. (…) Era și aparatul scump și nu mi-am mai luat altul”, a povestit magicianul Robert Tudor.

Recomandari