Drama traita de Monica Barladeanu in copilarie. Mama vedetei a avut mari probleme de santate, iar tatal ei s-a sinucis

Drama traita de Monica Barladeanu in copilarie. Mama vedetei a avut mari probleme de santate, iar tatal ei s-a sinucis
  calendar_month   update 25 Feb 2024, ora: 16:32      
Monica Barladeanu este mereu cu zambetul pe buze, insa putini stiu despre drama pe care a trait-o vedeta in copilarie. Actrita a facut recent dezvaluiri coplesitoare despre parintii sai.

Cu multa durere, Monica Barladeanu a marturisiti ca mama sa, Monidora Tatarusanu, a fost nevoita sa creasca singura trei copii. De profesie educatoare, mama actritei a trecut prin momente dificile in tinerete si a avut mari probleme de sanatate.

Ea nu a fost deloc sustinuta de tatal vedetei, care a avut un comportament violent si s-a refugiat in alcool. Din nefericire, totul s-a terminat tragic, caci intr-un final, barbatul si-a pus capat zilelor.

„Mama mea venea de la 30 de copii de la grădiniță, înnebunită, săraca, la alți 3 acasă, care ardeau fasolea, dădeau laptele pe foc, au lăsat apa deschisă și s-a inundat sufrageria. De toate. Venea și la un soț cu care nu se înțelegea, nu avea o relație. Atunci era foarte complicat să vin și eu cu întrebările mele și cu trăirile mele emoționale. Era foarte complicat pentru că mama ducea pe umerii ei foarte multe. Fratele mai mare a trecut așa cumva prin adolescență foarte izolat și apoi a și plecat la școala militară devreme. El nu a fost neapărat disponibil pentru dialog și nu aveam tipul ăsta de dialog. Cred că nici nu știam cum”, mărturisea Monica Bîrlădeanu, în podcastul lui Mihai Morar.

Tatal Monicai Barladeanu a inceput sa aiba probleme cu alcoolul dupa nasterea celui de-al treilea copil. Acesta s-a confruntat cu mari probleme de sanatate, acesta fiind si momentul care a dus la mari schimbari in familia vedetei.

„Zgomotele înfundate, ştii cum e când loveşti un corp şi corpul ăla se loveşte de altceva, dar e un perete şi e o bufnitură. Loviturile în corp sună într-un anume fel. (n.r. simţeam) Teroare. Mai mare teroare era când, după un episod din ăsta, nu mai zicea niciunul nimic şi atunci îmi era frică să deschid uşa. El stătea la 38-40 de km de Iaşi şi odată am fost şi pe jos până la el cu fratele meu sau cu bicicleta sau cu autostopul”, a mai povestit actrița la o emisiune de la Pro TV.Ultima oară l-a văzut pe tatăl ei, în viață, atunci când era clasa a XII-a.

La o lună, bărbatul și-a pus capăt zilelor.

„A fost ultima lui vizită la noi acasă. El a murit după o lună. Şi când te gândeşti că toată lumea se uită la noi şi zice că suntem prinţese… Pentru că nimeni nu vorbeşte despre lucrurile astea. Eu nu înţeleg de ce sunt ascunse lucrurile astea care i-ar putea ajuta şi pe ceilalţi să-şi înţeleagă situaţia. Pentru că nu am ajuns la felul în care am ajuns să mă uit la lucrurile care mi s-au întâmplat, pentru că sunt câteva variante de cele mai multe ori și te uiţi la ele din poziţia de victimă şi ai senzaţia că cu acest bagaj, nu ai cum să faci paşi înainte în viaţă…Și mie mi se pare că nu e deloc aşa că, de fapt, toate lucrurile astea care îţi dau un complex extraordinar, pentru că în primul rând te duci la şcoală şi auzi copii care vorbesc despre tine că eşti orfan, ăla e primul lucru care te complexează. Ei au un tată, tu n-ai asta. Pe mine toate aceste complexe m-au făcut şi m-au alimentat să învăţ să ajung să stau pe scaun cu cei de la București sau cu cei din clasă”, a mai spus actrița.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

de la un baiat
  • person

    "astazi e o alta zi..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Botine dama Moody Negre
Shop Ele.rochevron_right