Eliza, fiica Adrianei Iliescu, a decis sa dea la a doua facultate. Taxa este de 4000 de lei pe an

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, a decis sa dea la a doua facultate. Taxa este de 4000 de lei pe an
  calendar_month   update 02 Oct 2022, ora: 16:14      
Eliza Iliescu, fiica Adrianei Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a fost admisa la doua facultati. Tanara va urma Facultatea de Litere, la buget, iar a doua facultate pe care a ales-o este cea de Stiinte Umane, la taxa.

Eliza a terminat liceul ca șefă de promoție la Colegiul Naţional „Dimitrie Paciurea”. Ea a luat la BAC nota 9.50 si a marturisit ca isi doreste sa fie profesoara de romana si de engleza. Taxa anuala pe care va trebui sa o plateasca Eliza pentru cea de-a doua facultate este de 4000 de lei.

și a luat examenul de bacalaureat cu media 9,50, Eliza Iliescu a fost admisă la Litere, pentru că își dorește să fie profesoară de română și engleză, iar acum s-a înscris și la a doua facultate, la Științe Umane, unde va trebui să achite o taxă anuală de 4.000 de lei!

„M-am înscris și la a doua facultate, de Științe Umane. Nu avem nevoie de nimic, de niciun ajutor! Important e că fac ceea ce-mi doresc, n-am emoții, sunt sigură că mă voi descurca. Îmi doresc să fiu o studentă cu rezultate bune la învățătură. Îmi place ceea ce o să fac, tocmai de aceea mi-am și ales această facultate, din cadrul unei universități prestigioase din București”, a declarat Eliza Iliescu pentru Playtech.

Recomandari