Fiica lui Gigi Becali, tun financiar de 4 milioane de euro. Ce afacere are Alexandra

Fiica lui Gigi Becali, tun financiar de 4 milioane de euro. Ce afacere are Alexandra
  calendar_month   update 03 Mar 2024, ora: 19:11      
Gigi Becali este tare mandru de fiicele sale, in special de Alexandra, care i-a mostenit flerul in afaceri si face bani frumosi. Tanara ii calca pe urme tatalui sau si dovedeste ca se pricepe la afaceri, mai ales ca recent a dat un tun financiar de 4 milioane de euro.

La doar 28 de ani, Alexandra Becali reuseste sa isi impresioneze tatal, care a marturisit recent ca aceasta se descurca foarte bine in ceea ce priveste antreprenoriatul si ar avea incredere sa ii lase pe mana chiar si FCSB-ul. Alexandra are o afacere in domeniul imobiliarelor si se pare ca apartamentele si casele pe care aceasta le vinde sunt foarte apreciate, in special de straini, care scot sute de mii de euro pentru a le achizitiona.

Potrivit Fanatik.ro, zilele trecute, un evreu a cumpărat zece case pe care Alexandra și soțul ei le-au construit, prețul fiecăreia fiind de 400.000 de euro.

„Eu văd că evreii cumpără în România. Mi-a zis ginerele meu: «Băi, tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». «Cum a cumpărat?». «A zis că se mută el și cu încă zece familii, prieteni din Israel». E 400.000 de euro o casă, Înseamă că a dat vreo patru milioane de euro”, a mărturisit afaceristul.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

pagini lipsa
  • person

    "va puteti plimba pe oricare dintre alei , dar daca veti ajunge la inima mea calcati cu grija"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right