Skip to article

Florin Calinescu si Mihai Bendeac vor fi colegi de televiziune. Iata unde vor avea emisiuni!

Florin Calinescu si Mihai Bendeac vor fi colegi de televiziune. Iata unde vor avea emisiuni! Florin Calinescu si Mihai Bendeac vor fi colegi de televiziune. Iata unde vor avea emisiuni!
Florin Calinescu revine pe micile ecran cu emisiunea "Chestiunea zilei", in formula de late-night gen Jay Leno care l-a consacrat la Pro TV.

Calinescu e in discutii avansate cu Prima TV, iar Cristian Burci, proprietarul televiziunii a confirmat pentru paginademedia.ro ca in momentul de fata este in negocieri cu realizatorul TV:

"Daca finalizam discutiile, emisiunea Chestiunea zilei va fi in grila de programe de la toamna", a spus Burci care spera de asemenea ca Florin Calinescu sa fie implicat in relansarea postului TV.

Calinescu nu va relua doar talk-show-ul, ci si pastilele de satira Chestiunea zilei pe care le realiza la Pro TV, mai scrie sursa citata.

Si Mihai Bendeac revine in televiziune si tot la Prima TV. El va realiza, pentru inceput, cateva emisiuni speciale de umor. Din toamna, urmeaza sa aiba un show saptamanal. "Il iubesc pe viitorul presedinte al Romaniei, Mihai Bendeac", a spus Cristian Burci, proprietarul Prima TV si cel care i-a facut oferta actorului de a reveni la postul TV la care s-a consacrat.

Alte articole despre
florin calinescu mihai bendeac

Articole recomandate

Razboi in televiziune: Florin Calinescu, in disputa cu PRO TV! Razboi in televiziune: Florin Calinescu, in disputa cu PRO TV!
Media Pro Pictures si Florin Calinescu, una dintre cele mai importante vedete Pro, se bat pentru 'Tanti Florica'!Florin Calinescu Media Company, compania detinuta de actorul care o interpreteaza pe Tanti Florica, in sitcomul difuzat de Pro TV, a inregistrat la OSIM marca 'Tanti Florica' in luna
Cat castiga Florin Calinescu pentru rolul din 'Tanti Florica' Cat castiga Florin Calinescu pentru rolul din 'Tanti Florica'
Florin Calinescu a fost si va ramane una dintre cele mai importante vedete Pro TV.Actorul este platit pe masura notorietatii si talentului, iar rolul 'Tanti Florica' ii aduce venituri substantiale, daca e sa le comparam cu cele ale colegilor sai de breasla, din teatru si chiar din
Iulia Albu si Mihai Bendeac se aliaza impotriva "tutelor de la TV" si analfabetelor! Iulia Albu si Mihai Bendeac se aliaza impotriva "tutelor de la TV" si analfabetelor!
Iulia Albu critica vedetele pentru felul in care isi aleg tinutele in care se prezinta la evenimente publice, insa a ajuns la randul ei sa fie criticata, uneori in cuvinte foarte dure, daca ne amintim cel mai recent scandal, cu Alex Velea. Dar nu doar vedetele sar la gatul Iuliei, ci si oamenii
Mihai Bendeac se pregateste sa revina la TV Mihai Bendeac se pregateste sa revina la TV
Mihai Bendeac se pregateste sa revina la TV, dupa ce anul trecut a parasit Antena 1 dupa un scandal de proportii.Nu a trecut mult timp si iata ca actorul revine pe sticla. Din cate a lasat sa se inteleaga, Bendeac este in negocieri cu o televiziune, insa nu a dorit sa dea mai multe detalii."Ne