Florin Dumitrescu a rabufnit dupa ce a fost dat in judecata de Antena 1. A spus adevarul despre plecarea sa de la Chefi la Cutite

Florin Dumitrescu a rabufnit dupa ce a fost dat in judecata de Antena 1. A spus adevarul despre plecarea sa de la Chefi la Cutite
  calendar_month   update 02 Dec 2023, ora: 17:06      
Chef Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu au decis sa demisioneze de la Antena 1 la inceputul lunii septembrie. Vestea a venit ca un trasnet pentru ca nimeni nu se astepta ca chefii sa renunte la emisiunea Chefi la Cutite, care avea de altfel mare succes.

Motivul invocat atunci de cei trei chefi a fost faptul ca sunt epuizati si nu au fost de acord sa inceapa filmarile pentru noul sezon dupa trei luni de pauza. Pentru ca nu au respectat contractul, reprezentantii Antena 1 i-au dat in judecata pe cei trei bucatari. La auzul acestei vesti, Florin Dumitrescu a avut si el o prima reactie. Astfel, desi s-a speculat ca adevaratul motiv ar fi unul financiar, bucatarul a negat aceste zvonuri.

„Nu a fost vorba de bani! Deloc! Cine spune că a fost vorba de bani, minte! Când se va putea discuta subiectul, îl voi discuta”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu în cadrul rețelelor de socializare.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu au planuri marete. Cei trei chefi lucreaza deja la un proiect pe care il vor lansa in curand, online.

„Nu cred. Apreciez, voi fi online. Ne gândim să facem ceva împreună în online. Dar, momentan, vrem să nu ne mai vedem o perioadă”, a mai spus celebrul chef tot prin intermediul rețelelor de socializare.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

cadouri decoratiuni
  • person

    "crearea unui echilibru intre energiile yin si yang"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right