Fosta gimnasta Simona Amanar, de nerecunoscut. Iata cum arata la 36 de ani!

Fosta gimnasta Simona Amanar, de nerecunoscut. Iata cum arata la 36 de ani!
  calendar_month   update 23 Mar 2015, ora: 08:07       person Nadia Comaneci
Fosta gimnasta Simona Amanar, a doua cea mai apreciata sportiva a gimnasticii romanesti dupa Nadia Comaneci, s-a schimbat foarte mult in ultimii ani.

Ajunsa la 36 de ani, fosta gimnasta s-a dedicat familiei si cresterii celor doi copii ai sai. Astazi, ea nu mai aduce deloc aminte de atleta de altadata.

S-a schimbat foarte mult, iar timpul si-a pus amprenta pe chipul sau. Simona Amanar locuieste la Timisoara si are doi copii cu barbatul pe care il iubeste de 13 ani, Cosmin Tabara, un avocat de succes.

Ea lucreaza ca asistent universitar la o facultate din Timisoara, dar este si vicepresedintele Federatiei Romane de Gimnastica. De asemenea, fosta mare campioana este si antrenoare de gimnastica, postura care o face sa simta ca nu s-a retras nici acum din competitie.
71307.jpg
Fosta gimnasta a marturisit recent ca este fericita si ca viata sa de acum este perfecta:

"As fi ipocrita daca as spune ca nu sunt un om norocos. Am o casnicie fericita, un sot de care sunt extrem de mandra si doi copii care imi fac viata mai frumoasa. Imi iubesc meseria si nu consider ca merg la munca. Pur si simplu, fac ceea ce imi place", a declarat Simona Amanar, pentru CANCAN.ro.
Recomandari