Fostul sot al Ancai Turcasiu a renascut la bratul tinerei sale iubite. Ce face la 4 ani de la divort

Fostul sot al Ancai Turcasiu a renascut la bratul tinerei sale iubite. Ce face la 4 ani de la divort
  calendar_month   update 24 Apr 2024, ora: 16:24      
Cristian Georgescu, fostul sot al Ancai Turcasiu, este in al noualea cer. Medicul stomatolog si-a refacut viata si parca a renascut alaturi de iubita lui tinerica. Cei doi au mers impreuna la ziua de nastere a fostului sau nas, Cristian Tantareanu.

Anca Turcasiu si Cristian Georgescu au divortat in anul 2020 dupa mai bine de doua decenii. La scurt timp dupa separare, medicul si-a refacut viata. Daca la inceput a fost discret in ceea ce priveste noua relatie, cu timpul a inceput sa se afiseze la brat cu noua partenera care va implini luna viitoare 43 de ani.

Cristian Georgescu a marturisit ca are parte de multa aventura in viata sa, iar principala sa ocupatie in timpul liber sunt calatoriile.

„Anul acesta am fost în Deltă cu gașca noastră de prieteni, am fost vreo 22 de camere, prieteni mulți, ca de obicei. Am început cu dreptul ca să zic așa. A fost o petrecere minunată și de atunci o ținem tot așa.

Acum ne pregătim să plecăm și într-o mică vacanță: Hong Kong și Coreea, trei săptămâni.Anul trecut am făcut Japonia, o lună, și anul ăsta, din Asia, asta a mai rămas.Am avut o dorință de a vedea în fiecare an câte un stat sau orașe din state și în general le-am făcut pe cele la distanță. În Europa nu prea am fost.

Am zis să le fac acum, la tinerețe, pe cele la distanță și vedem mai târziu.”, a declarat medicul stomatolog Cristian Georgescu pentru Antena Stars.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

tot my girl
  • person

    "viata e dureroasa in momente prea frumoase"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right