Asa ca Mihaela face ce face si adapteza retelele cu care a crescut la ingredientele pe care le gaseste la Monaco.
Rezultatul e de fiecare data delicios, iar fuziunea dintre mancarea romanesca si cea monegasca se intampla chiar la ea in bucatarie.
Dupa bulzul monegasc cu mamaliga si branza roquefort, dar si o bunatate de supa cu galuste, acum Mihaela ne surprinde cu inca o reteta. Si trebuie sa recunoastem ca ne place cum ii sta Mihaelei in bucatarie, o gospodina sexy, imbracata provocator si mandra de ceea ce iese din mainile sale. De fapt, atitudinea de diva pare sa fie condimentul perfect pentru ca reteta sa fie reusita!
E sezonul ardeilor umpluti asa ca nici Mihaela nu i-a putut rata, chiar daca este departe de tara.

Asa ca a adaptat si de aceasta data reteta, dupa cum se vede si in fotografie. Si cum se intampla cam in orice bucatarie traditionala romaneasca cand se umplu ardeii, e rost si de cateva chiftelute!