Departe de Romania, Mihaela Radulescu a ramas cu gandul la bucataria traditionala romaneasca, pentru ca preparatele culinare, mai ales cele moldovenesti, cu greu pot fi egalate in alt colt de lume.
Asa ca Mihaela face ce face si adapteza retelele cu care a crescut la ingredientele pe care le gaseste la Monaco.
Rezultatul e de fiecare data delicios, iar fuziunea dintre mancarea romanesca si cea monegasca se intampla chiar la ea in bucatarie.
Dupa bulzul monegasc cu mamaliga si branza roquefort, dar si o bunatate de supa cu galuste, acum Mihaela ne surprinde cu inca o reteta. Si trebuie sa recunoastem ca ne place cum ii sta Mihaelei in bucatarie, o gospodina sexy, imbracata provocator si mandra de ceea ce iese din mainile sale. De fapt, atitudinea de diva pare sa fie condimentul perfect pentru ca reteta sa fie reusita!
E sezonul ardeilor umpluti asa ca nici Mihaela nu i-a putut rata, chiar daca este departe de tara.

Asa ca a adaptat si de aceasta data reteta, dupa cum se vede si in fotografie. Si cum se intampla cam in orice bucatarie traditionala romaneasca cand se umplu ardeii, e rost si de cateva chiftelute!