Fratii Tate au fost eliberati si plasati in arest la domiciliu: "Mergem acasa"

Fratii Tate au fost eliberati si plasati in arest la domiciliu: "Mergem acasa"
  calendar_month   update 01 Apr 2023, ora: 13:44      
Fratii Tate au fost eliberati vineri seara. Curtea de Apel București a admis contestațiile lor la detenția preventivă de 30 de zile efectuată în Arestul Central al Poliției Capitalei, măsură instituită pe 22 martie.

Fratii Tate au stat in arest trei luni fiind acuzati de trafic de persoane. Cei doi au fost plasati in arest la domiciliu. La iesirea din Arestul Central al Poliției Capitalei, Tristan Tate a declarat ca „judecătorii au luat decizia corectă (...) iar decizia lor va fi justificată, pentru că sunt un om nevinovat și abia aștept să o dovedesc”. „Vreau doar să spun că judecătorii au luat astăzi decizia corectă, respect ce-au făcut pentru mine iar decizia lor va fi justificată, pentru că sunt un om nevinovat și abia aștept să o dovedesc”, a spus Tristan Tate.

Tristan Tate a mai spus, în limba română: „Mergem acasă”.

Ce a spus avocatul fratilor Tate

„În continuu am așteptat și ne-am rugat pentru această decizie, ni se pare o decizie legală, temeinică și corectă. Deocamdată, au ca interdicție să ia legătura cu celalte părți din dosar, cu martorii din dosar și să nu părăsească domiciliul fără încuviințarea organelor judiciare. Nu avem motivarea deciziei, motiv pentru care nu știm dacă există și alte interdicții”.Recomandari