Skip to article

Gabriel Cotabita si-a recunoscut fiicele. Iata ce l-a facut sa isi revina din coma!

Gabriel Cotabita si-a recunoscut fiicele. Iata ce l-a facut sa isi revina din coma!
Dupa mai bine de trei saptamani de coma profunda, Gabriel Cotabita si-a recunoscut fetele, dupa ce acestea i-au aratat fotografii din albumul de familie, pe care i le-au adus la spital, la indicatiile medicilor.

Potrivit apropiatilor, familia artistului spera ca acesta sa fie deconectat cat mai repede de la aparatele care il mentin in viata. De asemenea, si medicii au marturisit ca starea de sanatate a cantaretului este din ce in ce mai buna.

"Incepe sa reactioneze la toti stimulii. Va ramane cu sechele, dar nu va ramane leguma. Daca nu apare vreo complicatie o sa supravietuiasca", a declarat o sursa medicala din spitalul bucurestean.

Cat despre felul in care arata, aceeasi sursa a punctat: "A slabit mult. Nicidecum 20 kg, asa cum s-a vehiculat, dar a pierdut in greutate. Asa se intampla cu orice pacient aflat in starea asta".

Articole recomandate

Noi vesti bune despre Gabriel Cotabita: reactioneaza la durere! Noi vesti bune despre Gabriel Cotabita: reactioneaza la durere!
Dupa 18 zile de coma, Gabriel Cotabita a fost deconectat de la aparatele si respira singur.

Acum, medicii il monitorizeaza cu ajutorul asa-zisului scor Glasgow, care masoara activitatea cerebrala prin evaluarea reactiilor.

Potrivit click.ro, in ziua in care cantaretul a fost
Medicii se tem pentru Gabriel Cotabita: Ar putea fi vorba despre"proteina mortii"! Medicii se tem pentru Gabriel Cotabita: Ar putea fi vorba despre"proteina mortii"!
Starea de sanatate a lui Gabriel Cotabita s-a ameliorat in ultimele zile. Acum, artistul respira singur si raspunde la stimulii pentru durere.

Cu toate acestea, medicii se tem pentru Gabriel Cotabita, caci, chiar daca a obtinut un scor bun la testul Glasgow, starea lui de sanatate se
Gabriel Cotabita, stare grava dar stabila. Medicii sunt rezervati: "Daca va supravietui, va fi cu totul alt om" Gabriel Cotabita, stare grava dar stabila. Medicii sunt rezervati: "Daca va supravietui, va fi cu totul alt om"
Starea lui Gabriel Cotabita ramane in continuare grava si se pare ca, daca mai exista sanse ca artistul sa se trezeasca, el nu va mai fi deloc asa cum il stia o tara intreaga.

"Formula diplomatica stare grava, dar stabila, este o formula trista, cu mare gravitate pentru soarta unui om si
Starea lui Gabriel Cotabita, in continuare grava. Artistul a ajuns de nerecunoscut! Starea lui Gabriel Cotabita, in continuare grava. Artistul a ajuns de nerecunoscut!
Starea de sanatate a cantaretului Gabriel Cotabita ramane in continuare grava. Artistul este internat de aproape o luna la Spitalul Floreasca, dupa ce a suferit un atac cardiorespirator.

Potrivit ultimelor informatii, medicii fac tot efortul pentru a-l salva pe cantaret, insa acesta a
Gabriel Cotabita s-a trezit. Iata care au fost primele lui cuvinte! Gabriel Cotabita s-a trezit. Iata care au fost primele lui cuvinte!
Gabriel Cotabita ar fi deschis ochii dupa aproape o luna de coma. Artistul ar fi rostit chiar si primele cuvinte, ceea ce le-a dat sperante uriase fiicelor si mamei sale.

Potrivit apropiatilor, primele cuvinte pe care le-a spus au fost si cele care i-au facut pe totio cei care se aflau