Gabriela Cristea, beata la emisiune? Acuzatii grave la adresa prezentatoarei TV

Gabriela Cristea, beata la emisiune? Acuzatii grave la adresa prezentatoarei TV
  calendar_month   update 31 Mai 2023, ora: 12:57      
Acuzatii grave la adresa Gabrielei Cristea. Celebra prezentatoare TV a fost aspru criticata dupa ce ar fi aparut la emisiunea pe care o modereaza in stare de ebrietate. Aceste acuzatii au fost lansate de viperelevesele, pe o retea de socializare.

Realizatoarea TV ar fi avut un comportament ciudat in cadrul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi", difuzata la Antena Stars.

„Amețită peste măsură de aburii alcoolului, așa cum imaginile o arată, aceasta își găsea cu mare dificultate cuvintele, starea vizibilă de incoerență, gesticulările excesive, glumele deplasate pe care le-a făcut și mimicile caraghioase nu au trecut neobservate de invitații din platou, stârnind, în repetate rânduri, râsetele tuturor.Lipsa de integritate pe care actul de a se prezenta la serviciu într-o asemenea stare tulbure, lipsa de respect pe care acest gest îl denotă la adresa invitațiilor, publicului telespectator și, nu în ultimul rând, întregii echipe de producție a emisiunii vorbesc de la sine despre probitatea morală a moderatoarei.

Deși nu suntem deloc fanii producătorilor emisiunilor Mireasă și Mireasă - Capriciile Iubirii, în special în aceste vremuri tulburi de proteste, nu putem să nu remarcăm dificultatea de a gestiona o emisiune live cu o moderatoare atât de euforică și să apreciem efortul de a masca, pe cât posibil, această neplăcută situație”, scrie sursa citată.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ganduri de vacanta...
  • person

    "love isn't finding someone you can live with;it's finding someone you can't live without..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right