Skip to article

Giulia Anghelescu socheaza din nou. Cantareata si-a schimbat look-ul!

Giulia Anghelescu socheaza din nou. Cantareata si-a schimbat look-ul! Giulia Anghelescu socheaza din nou. Cantareata si-a schimbat look-ul!
Giulia Anghelescu este in cautarea unui stil care sa o faca sa fie unica in showbiz, dar pana acum, nu a reusit sa il gaseasca.

Artista a incercat in ultima vreme tot felul de schimbari, cele mai multe avand legatura cu coafura. S-a vopsit blonda, a incercat o coafura in stilul consacrat de Rihanna, si anume cu parul ras intr-o parte, iar acum Giulia socheaza din nou.

Dupa ce parul i-a crescut la loc, s-a tuns si s-a vopsit...albastru intes. Nici de aceasta data, Giulia nu a scapat de criticile fanilor sai.
Giulia Anghelescu


Articole recomandate

Giulia Anghelescu socheaza cu o noua schimbare de look! Crezi ca a intrecut masura? Giulia Anghelescu socheaza cu o noua schimbare de look! Crezi ca a intrecut masura?
Giulia Anghelescu a trecut printr-o multime de schimbari de look in ultima perioada. Cu fiecare coafura noua, se pare ca prinde si mai mult curaj, iar coafurile ei au inceput sa fie din ce in ce mai excentrice. Acum cateva saptamani, Giulia s-a ras in cap, adoptand un look in stil Rihanna. Si-a
Cum a reusit Giulia Anghelescu sa slabeasca 20 de kilograme? Afla secretul ei! Cum a reusit Giulia Anghelescu sa slabeasca 20 de kilograme? Afla secretul ei!
Giula Anghelescu a reusit sa slabeasca 20 de kilograme dupa nastere. La un an si jumatate dupa ce a adus-o pe lume pe fiica ei, Giulia se mandreste cu un corp perfect si un tonus muscular de invidiat.Giulia Anghelescu le raspunde celor care ii critica look-ul. Uite mesajul ei!Desi este o persoana
Giulia Anghelescu, impresionata de gestul fiicei ei. Vezi ce a putut sa faca micuta! Giulia Anghelescu, impresionata de gestul fiicei ei. Vezi ce a putut sa faca micuta!
Giulia Anghelescu e mandra peste masura de fiica ei, Sabina. In varsta de doar un an si jumatate, se pare ca micuta nutreste aceeasi pasiune pentru pian ca si mama ei.Giulia este una dintre cele mai cunoscute artiste din Romania, iar fiica ei se pare ca ii calca pe urme. Desi inca nu poate canta ca
Verdictul Stilistului: Giulia Anghelescu Vs. Rihanna! Care e riscul atunci cand imiti? Verdictul Stilistului: Giulia Anghelescu Vs. Rihanna! Care e riscul atunci cand imiti?
Rihanna este, cu certitudine, un style icon si un trendsetter. Stilul ei se schimba in permanenta, iar tinutele pe care le adopta se afla intotdeauna la limita dintre bun-gust si kitsch, dintre cool si vulgar. Stilul vedetei autohtone, Giulia Anghelescu, se inscrie cam in acelasi registru.