Skip to article

Horia Brenciu i-a luat locul lui Stefan Banica la Antena 1. Afla cum l-a sabotat!

Horia Brenciu i-a luat locul lui Stefan Banica la Antena 1. Afla cum l-a sabotat! Stefan Banica Jr si Horia Brenciu
Inainte de a-l contacta pe Horia Brenciu in vederea unei colaborari, Antena 1 a purtat o serie de negocieri intense cu Stefan Banica jr. Sefii televiziunii nu au ajuns insa la un acord cu cantaretul in privinta salariului.

Se pare ca Stefan Banica Jr a cerut un onorariu foarte mare, pe care trustul Intact nu si-a permis sa-l plateasca. Astfel, sefii de la Antena s-au vazut nevoiti sa se orienteze catre rivalul sau Horia Brenciu, care a acceptat sa vina imediat pe un salariu mult mai mic, pentru a prezenta nu unul, ci doua show-uri.

"Stefan Banica jr era considerat extrem de potrivit pentru postura de jurat si, de aceea, s-a luat legatura cu persoane din anturajul lui, pentru a i se face o oferta! Din pacate, nu s-a ajuns la niciun rezultat favorabil, intrucat, salariul artistului se invartea pe la suma de 100.000 de euro si era cam greu de platit in perioada de criza! Din acest motiv, producatorii emisiunilor concurs s-au reorientat spre Horia Brenciu, care nu a cerut "decat" 60.000 de euro. In plus, a fost angajat pentru doua formate, "Te cunosc de undeva" si "X Factor", iar prestatia lui de pana acum a multumit pe toata lumea", a declarat, pentru wowbiz.ro, o sursa din cadrul Intact.

Odata cu aceasta colaborare, Horia Brenciu a mai bifat o reusita in fata lui Stefan Banica Jr. Cantaretul are si el acum o televiziune care sa ii sustina spectacolele anuale, asa cum Pro TV mediatiza concertele lui Banica.

500.000 de euro dintr-un concert

Horia Brenciu a reusit astfel sa devina unul dintre cel mai bine platite vedete din Romania. La ultimul sau concert, pe care l-a sustinut la Romexpo, a reusit sa stranga 15.000 de persoane si sa fac un profit de 500.000 de euro.

Articole recomandate

Ce oferta a primit Stefan Banica dupa "Dansez pentru tine" Ce oferta a primit Stefan Banica dupa "Dansez pentru tine"
Desi nu a fost anuntat inca oficial ce se va intampla, din toamna, cu emisiunea "Dansez pentru tine", zvonurile care circula prin presa spun ca fie aceasta nu va mai exista in grila PRO TV, fie nu va mai fi prezentata de Stefan Banica Jr. Artistul nu duce insa lipsa de oferte in televiziune.Pana in
La ce televiziune pleaca Stefan Banica si Mihai Petre. Vezi unde vor lucra vedetele! La ce televiziune pleaca Stefan Banica si Mihai Petre. Vezi unde vor lucra vedetele!
PRO TV a renuntat la una dintre cele mai de succes productii. "Dansez pentru tine", show-ul care a rezistat timp de 14 sezoane, a iesit din grila si va fi inlocuit cu o alta productie, probabil una fara nume mari, cu angajati din PRO, realizata, fireste, cu cheltuieli minime. Drept urmare, vedetele
Ce salariu urias pierde Stefan Banica daca pleaca de la "Dansez pentru tine" Ce salariu urias pierde Stefan Banica daca pleaca de la "Dansez pentru tine"
Stefan Banica Jr urmeaza sa isi micsoreze substantial veniturile daca colaborarea sa cu Pro TV inceteaza.Prezentatorul castiga pana acum in jur de 120.000 de euro pe sezon, plus bonusuri de audienta, pentru emisiunea "Dansez pentru tine", la care a fost gazda inca de la inceput.PRO TV este intr-o
Pleaca Stefan Banica de la "Dansez pentru tine"? Reactia oficiala a PRO TV! Pleaca Stefan Banica de la "Dansez pentru tine"? Reactia oficiala a PRO TV!
Imperiul PRO TV se clatina din temelii si nu pare sa mai aiba sanse de redresare, pentru a redeveni ceea ce a fost. Oamenii cheie au plecat deja, vedetele au migrat la concurenta sau sunt in negocieri si costurile se taie de la o zi la alta.Una dintre cele mai valoroase vedete din PRO este si ea pe
Stefan Banica, despre relatia cu Lavinia Parva: "Sunt logodit" Stefan Banica, despre relatia cu Lavinia Parva: "Sunt logodit"
Stefan Banica si Lavinia Parva sunt impreuna de sase luni, dar pana acum au evitat sa vorbeasca despre relatia lor.Intr-un interviu pe care l-a acordat emisiunii "Acces Direct", de la Antena 1, Stefan Banica a vorbit pentru prima data despre viata sa personala. Stefan Banica a lasat sa se inteleaga
Stefan Banica si Iulia Vantur risca sa nu mai prezinte emisiunea "Dansez pentru tine"? Stefan Banica si Iulia Vantur risca sa nu mai prezinte emisiunea "Dansez pentru tine"?
In fiecare primavara, in ultimii 14 ani de zile, PRO TV intra in pegatiri pentru celebra productie "Dansez pentru tine", insa anul acesta nimeni nu vorbeste despre viitorul show-ului, de vina fiind, probabil, problemele cu care se confrunta imperiul PRO. Cea mai mare neliniste este legata de