Skip to article

Interviu exclusiv: Diana intreaba, Alexandra Calafeteanu raspunde

Interviu exclusiv: Diana intreaba, Alexandra Calafeteanu raspunde
Dragilor, așa cum v-am obișnuit, astăzi este joi, deci avem rubrica „Diana întreabă, vedetele răspund.", chiar aici, pe ele.ro.

Regulile sunt simple. Același întrebări, 16 la număr, însă doar răspunsurile vor fi diferite, deoarece și invitații mei sunt aleși unul și unul. Mai departe urmează să vedem cât de mult putem să întrăm în culisele vieții lor.

Astăzi o avem invitată pe Alexandra Calafeteanu, unul dintre cei mai cunoscuți designeri români, fashion editor la revista Avantaje, stilist și o reală inspirație. Hai să începem!

1. Diana întreabă: Bună Alexandra. Ce faci, cum eșți?

Alexandra răspunde: Bună, Diana! Îți mulțumesc! Sunt chiar bine, mai ales că se anunță un sezon plin de evenimente și sunt inspirată să creez pentru revenirea noastră la viață.

2. Diana întreabă: Să știi că urmează o serie de întrebări la care probabil nu ai mai răspuns public până acum. Eșți pregătită?

Alexandra răspunde: Într-adevăr, nu am răspuns niciodată la alte întrebări în afară de cele legate de modă, dar întotdeauna mi-au placut provocările. So... let’s get ready to rumble! :-)

3. Diana întreabă: Care a fost cel mai emoționant moment din viața ta?

Alexandra răspunde: Trăiesc un moment emoționant de fiecare dată când ies pe podium, la sfârșitul prezentărilor. Consider că doar cei lipsiți de talent nu au emoții, pentru că nu au ce să transmită publicului. Și vorbesc atât despre actori, cântăreți, dansatori, cât și despre designerii de modă, despre toți artiștii care apar în fața unui public sau în fața camerelor de filmat. Atunci când creezi eșți plin de emoție, asta vă pot spune clar.

4. Diana întreabă: Ce nu suporți în viața de zi cu zi, care este valoarea morală la care nu ai renunta?

Alexandra răspunde: Nu suport șoferii care claxonează isteric, cu sau fără motiv și culoarea roșu la semafoare, în drumul meu spre atelier. :)

Urăsc falsitatea și minciuna gratuită.

Nu aș renunța la onestitate, modestie, verticalitate și autenticitate.

5. Diana întreabă: Ce ai visat să ajungi când erai mică?

Alexandra răspunde: Haha! Sunt cea mai norocoasă persoană din lume. Am vrut să ajung ceea ce sunt astăzi. Încă de la 9-10 ani îmi doream să devin designer vestimentar.

Iată-mă, cu acte în regulă! :-) Eram fascinată de Charles Frederic Worth, care afirma că: ,,Revoluția din 1870 e un fleac pe lângă revoluția pe care am provocat-o eu detronând crinolina, dar si de Schiaparelli, de Givenchy sau de Lanvin.

6. Diana întreabă: Ce nu îți place la tine?

Alexandra răspunde: Nu îmi plăceau dintii mei. Dar i-am rezolvat. :-)

Întotdeauna am avut o problema să spun NU, să refuz oamenii, dar viața m-a învățat că este necesar.

Nu am fost niciodată o fire băgăcioasă și tot viața m-a învățat că este necesar... dar nu mi-a reușit nici până în ziua de azi. :-))

Interviu exclusiv: Diana intreaba, Alexandra Calafeteanu raspunde

7. Diana întreabă: Care este cel mai mare regret al tău?

Alexandra răspunde: Dacă nu mi-aș fi urmat pasiunea. Acesta ar fi fost cel mai mare regret al vieții mele! Dacă nu aș fi avut răbdarea necesară să ajung să mă pot susține și întreține din pasiunea și talentul meu.

8. Diana întreabă: Care a fost cel mai greu moment din viața ta?

Alexandra răspunde: Când am sărit cu parașuta de la 4000 de metri altitudine. :)

9. Diana întreabă: Ce înseamnă pentru ține familia?

Alexandra răspunde: Pentru mine înseamnă putere. O familie puternică este garanția succesului pentru mine. Este locul unde găsesc înțelegere, dragoste, liniște și respect. Familia este cea care mă vede puternică chiar și atunci când mă văd/simt slabă. Când merg acasă, la Târgoviște, îmi reincarc bateriile și revin întotdeauna cu drag și dor.

10. Diana întreabă: Care sunt cele trei lucruri fără de care nu poți trăi?

Alexandra răspunde:

1. Creioanele și caietul cu schițe, să nu pierd nicio idee.

2. Telefonul, să știu că oamenii dragi sunt bine și să ajungă ideile și schițele la atelier.

3. Mașină.

11. Diana întreabă: Ce nu ai face niciodată pentru persoană iubita?

Alexandra răspunde: Hmm, păi dacă e așa iubita persoană, fac orice, în limita legii. :)

Nu aș renunta niciodată la ceea ce sunt eu. Nu aș accepta să mă schimbe, accept doar o îmbunătățire. Haha!

12. Diana întreabă: Ai avut vreo aventură de-o noapte?

Alexandra răspunde: Nu am avut. Sunt adepta relațiilor mai lungi de-o noapte. În speță, sunt într-o relație de 3.678 de zile. Faceți voi calculul. :-)

13. Diana întreabă: Care a fost cel mai inedit loc în care ai făcut dragoste?

Alexandra răspunde: Departe, pe o insulă pustie, la apus, când razele soarelui ne mângâie trupurile și... așa m-a sfătuit PR-ul meu că ar fi bine să răspund. :-)) Sunt de părere că persoana face că actul să fie inedit, nu locul.

14. Diana întreabă: Ai fost trădată în iubire?

Alexandra răspunde: Trădată nu am fost, dar dezamăgită, inevitabil.

15. Diana întreabă: Ai mințit vreodată o persoană dragă?

Alexandra răspunde: Din păcate, da! Dar foarte rar, pentru că sunt Berbec, îmi asum greșelile și spun lucrurile verde în față, cu toate riscurile.

16. Diana întreabă: Dacă ai avea posibilitatea să ți se îndeplinească 3 dorințe, care ar fi acelea?

Alexandra răspunde: Mi-aș dori să fiu fericită, să fiu alături de persoană iubita până la adânci bătrâneți, brandul meu să existe sute de ani de acum încolo, iar hainele mele să va însoțească în povești de neuitat.

Interviu exclusiv: Diana intreaba, Alexandra Calafeteanu raspunde

Articole recomandate

Scandalul intre Nasrin Ameri si Simona Hapciu a luat amploare. De ce s-au batut cele doua dive Scandalul intre Nasrin Ameri si Simona Hapciu a luat amploare. De ce s-au batut cele doua dive
Scandalul intre Ameri Nasrin si Simona Hapciu ia amploare, dupa ce vedetele de la Antena Stars s-au batut in baie. Nasrin ar fi fost agresata de colega sa si a ajuns la spital, unde a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce ar fi fost data cu capul de pereti de Simona Hapciuc.  Nasrin a
Anca Serea, probleme grave de sanatate: "Am facut un CT cranian" Anca Serea, probleme grave de sanatate: "Am facut un CT cranian"
Prezentatoarea TV Anca Serea are mari probleme de sanatate. Vedeta a ajuns de urgenta la spital, dupa ce chiar de Sfantul Andrei i s-a facut rau. Realizatoarea TV s-a confruntat cu ameteli puternice si nu s-a putut da jos din pat.  A petrecut toata noaptea la spital, unde a fost supravegheata
Scandal urias la Antena Stars. Doua vedete s-au batut in baie. Una dintre ele a ajuns la spital Scandal urias la Antena Stars. Doua vedete s-au batut in baie. Una dintre ele a ajuns la spital
A fost scandal monstru vineri dimineata pe platourile de filmare de la Antena Stars. Doua vedete ale trustului s-au luat la bataie in baie, iar una dintre ele a ajuns de urgenta la spital.  Conflictul s-a produs intre Simona Hapciuc, fosta Faimoasă de la „Survivor” și
Stefan Banica Jr, lovitura dura pentru Andreea Marin. Ce a putut sa spuna artistul despre fosta sa sotie dupa atatia ani de la divort Stefan Banica Jr, lovitura dura pentru Andreea Marin. Ce a putut sa spuna artistul despre fosta sa sotie dupa atatia ani de la divort
Stefan Banica Jr este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania. A avut mereu o viata discreta si nu si-a dorit niciodata sa isi expuna viata persoanala. A avut insa parte de numeroase controverse in timpul mariajului pe care l-a avut cu Andreea Marin. Artistul a fost casatorit si de trei
Editura Hyperliteratura retrage de pe piata cartea lui George Burcea, dupa ce actorul a spus ca "unele femei merita batute cu scaunele si mesele" Editura Hyperliteratura retrage de pe piata cartea lui George Burcea, dupa ce actorul a spus ca "unele femei merita batute cu scaunele si mesele"
Directorul editurii Hyperliteratura a avut o reactie dura dupa ce actorul George Burcea a publicat un comentariu agresiv, care instiga la violenta domestica. Cartea pe care o lansase fostul sot al Andreei Balan a fost retrasa de la vanzare de editura Hyperliteratura.  George Burcea s-a enervat