Skip to article

Interviu exclusiv: Diana intreaba, Anna Roman raspunde

Interviu exclusiv: Diana intreaba, Anna Roman raspunde
Dragilor, așa cum v-am obișnuit, astăzi este joi, deci avem rubrica „Diana întreabă, vedetele răspund.", chiar aici, pe ele.ro. Regulile sunt simple. Același întrebări, 16 la număr, însă doar răspunsurile vor fi diferite, deoarece și invitații mei sunt aleși unul și unul. Mai departe urmează să vedem cât de mult putem să intrăm în culisele vieții lor.Astăzi o avem invitată pe Anna Roman, persoană publică, designer și model. Sunt tare curioasă ce ne-a răspuns și sunt sigură că și voi sunteți la fel. Hai să începem!

1. Diana întreabă: Bună Anna. Ce faci, cum eșți?

Anna răspunde: Bună! Sunt foarte bine, optimistă și încerc să am cât mai multă energie în fiecare zi din viața mea.

2. Diana întreabă: Să știi că urmează o serie de întrebări la care probabil nu ai mai răspuns public până acum. Eșți pregătită?Anna răspunde: Sigur!

3. Diana întreabă: Care a fost cel mai emoționant moment din viața ta?
Anna răspunde: Au fost foarte multe momente emoționante, dar cel care mi-a rămas intiparit în suflet a fost momentul când mi-am prezentat prima colecție a brandului meu, Anna Roman Brand pe un catwalk în cadrul evenimentului Summer Fashion Gala, organizat de Manifesto Events&PR Agency și Alin Galatescu.

4. Diana întreabă: Ce nu suporți în viața de zi cu zi, care este valoarea morală la care nu ai renunta?
Anna răspunde: Nu suport multe lucruri în viața de zi cu zi și încerc să mă feresc de oameni care nu dau dovadă de respect, de prețuire, bunătate, blândețe, compasiune, milă, dăruire și cred că datoria și obligația morală la care nu aș renunta…. Ei bine nu pot să aleg doar una nici aici, datoria de a munci, de a ii ajuta pe cei din jur, de a fi generoasă, de a fi cinstită, de a cultiva prietenia, justiția, de a urma binele si bineinteles, de a evita răul.

5. Diana întreabă: Ce ai visat să ajungi când erai mică?
Anna răspunde: Îmi doream să devin croitoreasă și după cum știi, în mare parte mi s-a împlinit visul, astfel că am propriul meu brand de haine, ce îmi poartă numele și un atelier, un mic business, pe care încerc să îl cresc cât știu eu de bine și de frumos.

Interviu exclusiv: Diana intreaba, Anna Roman raspunde

6. Diana întreabă: Ce nu îți place la tine?
Anna răspunde: Nu îmi place la mine faptul că uneori sunt foarte naivă. Aici cred că mai am puțin de lucrat.

7. Diana întreabă: Care este cel mai mare regret al tău?
Anna răspunde: Regret faptul că mi-am făcut tatuaje și mai regret că am pus virgulă acolo unde trebuia să pun punct.

8. Diana întreabă: Care a fost cel mai greu moment din viață ta?
Anna răspunde: Of, am avut multe greutăți în viață….Dar cel mai tare m-a marcat momentul în care era să îmi pierd mama din cauza unor probleme de sănătate pe care încă le are.

9. Diana întreabă: Ce înseamnă pentru tine familia?
Anna răspunde: După cum am spus și mai sus, cel mai greu moment din viața mea are legătură cu familia, așa că familia este totul, chiar dacă de multe ori prioritizam alte lucruri. Însă acasă este locul în care m-am născut si înseamnă totul.

10. Diana întreabă: Care sunt cele trei lucruri fără de care nu poți trăi?
Anna răspunde: Cred că la lucruri pot renunta... Însă nu aș putea trăi fără puterea de a vedea binele în orice situație și în oricine.

11. Diana întreabă: Ce nu ai face niciodată pentru persoană iubita?
Anna răspunde: Nu aș renunta la prieteni și la carieră, indiferent de situație.

Interviu exclusiv: Diana intreaba, Anna Roman raspunde

12. Diana întreabă: Ai avut vreo aventură de-o noapte?
Anna răspunde: Nu.

13. Diana întreabă: Care a fost cel mai inedit loc în care ai făcut dragoste?
Anna răspunde: Pe capota mașinii. (rade)

14. Diana întreabă: Ai fost trădat/a în iubire?
Anna răspunde: Da.

15. Diana întreabă: Ai mințit vreodată o persoană dragă?
Anna răspunde: Da, de frică să nu pierd acea persoană. Nu cred că am justificare sau că noi ca și oameni avem justificare dacă mințim, însă consider că uneori e mai bine să fereșți persoanele dragi de un adevăr care îi poate răni.

16. Diana întreabă: Dacă ai avea posibilitatea să ți se îndeplinească 3 dorințe, care ar fi acelea?
Anna răspunde: Să fac un copil, să îmi dezvolt business-ul și să călătoresc mai mult.

Articole recomandate

Ion Tiriac a avut Covid la 82 de ani: "Am avut norocul norocului" Ion Tiriac a avut Covid la 82 de ani: "Am avut norocul norocului"
Ion Tiriac a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19 la 82 de ani. Din fericire, omul de afaceri a suferit o forma usoara a bolii si, dupa vindecare, a ales sa se imunizeze.  "Am avut norocul norocului, am trecut prin ea fără să simt, aproape nu știam că o am la
Interviu exclusiv: Diana intreaba, Anna Roman raspunde Interviu exclusiv: Diana intreaba, Anna Roman raspunde
Dragilor, așa cum v-am obișnuit, astăzi este joi, deci avem rubrica „Diana întreabă, vedetele răspund.", chiar aici, pe ele.ro. Regulile sunt simple. Același întrebări, 16 la număr, însă doar răspunsurile vor fi diferite,
Zi de doliu in lumea muzicala! Nelu Ploiesteanu a murit! Zi de doliu in lumea muzicala! Nelu Ploiesteanu a murit!
Cantaretul Nelu Ploiesteanu a murit vineri, la varsta de 70 de ani. Artistul fusese internat in urma infectiei cu coronavirus. Anuntul decesului a fost facut de prietenii acestuia, pe retelele de socializare. Cantaretul s-a prezentat la spital in urma cu cateva saptamani deoarece se simtea rau. A
Sotia lui Nelu Ploiesteanu, de urgenta la spital Sotia lui Nelu Ploiesteanu, de urgenta la spital
Sotia lui Nelu Ploiesteanu trece prin momente dificile dupa moartea artistului. Vestea ca acesta s-a stins din viata a afectat-o enorm pe Elena, care a lesinat in momentul in care a auzit cumplita veste.  În urma căzăturii aceasta și-a spart capul, fiind ulterior
Interviu exclusiv "Diana intreaba, Sensy raspunde" Interviu exclusiv "Diana intreaba, Sensy raspunde"
Dragilor, așa cum v-am mărturisit în decursul zilei de ieri, rubrica „Diana întreabă, vedetele răspund." are premiera astazi, 1 Aprilie, chiar aici, pe ele.ro.   Regulile sunt simple. Același întrebări, 16 la număr, însă doar